Opiniones de clientes


12 opiniones
5 estrellas:
 (9)
4 estrellas:
 (3)
3 estrellas:    (0)
2 estrellas:    (0)
1 estrellas:    (0)
 
 
 
 
 
Valoración media de los clientes:
Comparte tu opinión con otros clientes
Crea tu propia lista
 
 
‹ Anterior | 1 2 | Siguiente ›
Las más útiles primero | Las más recientes primero

10 de 10 personas piensan que la opinión es útil
5.0 de un máximo de 5 estrellas Un gran llibre., 9 de enero de 2012
Un llibre que comença així: "Fins ahir a la nit, caminant pels carrers molls de Vallcarca, no vaig comprendre que nèixer en aquella família havia estat un error imperdonable", és un llibre que cal llegir. L'autor ha estat vuit anys per escriure'l i l'hi ha quedat una gran obra. T'enganxa fins el darrer full i no vols que s'acabi. És una novel.la de novel.les, un univers on s'hi barreja l'amor, els secrets, la mort. Un llibre que ens transporta al llarg de la història sense moure's d'un eix central, una botiga d'antiguitats i un violí que amaga molt per descobrir.
Ayuda a otros clientes a encontrar las opiniones más útiles.  
¿Esta opinión te ha parecido útil?  No


4 de 5 personas piensan que la opinión es útil
5.0 de un máximo de 5 estrellas Un libro excepcional, 9 de febrero de 2012
Un libro absolutamente excepcional de un autor que es incomprensible tenga solo dos de sus obras traducidas al castellano, que sepamos. Esta y "Las voces del Pamano", que también es sobresaliente. El recorrido histórico por la perversión y la maldad con un violín Storioni como hilo conductor está desarrollado con una consistencia y una fluidez notables. Quizás el tamaño y el título pueden ser poco alentadores, pero en cuanto se comienza la lectura ya no se puede dejar. No se lo pierdan.
Ayuda a otros clientes a encontrar las opiniones más útiles.  
¿Esta opinión te ha parecido útil?  No


5.0 de un máximo de 5 estrellas Obre mestre, 8 de enero de 2014
Compra verificada por Amazon(¿Qué es esto?)
En una mateixa obra conviuen diferents llibres amb molta maestria i erudicció.
Absolutament recomenable.
He comprat la versió en paper per regalar-li al meu fill.
Ayuda a otros clientes a encontrar las opiniones más útiles.  
¿Esta opinión te ha parecido útil?  No


5.0 de un máximo de 5 estrellas Jo confesso, 9 de diciembre de 2013
Compra verificada por Amazon(¿Qué es esto?)
He acabat de llegir “Jo Confesso” de Jaume Cabré i el recomano a tothom.
Extraordinari, fora del comú. És un llibre de lectura mooolt complexa, però crec que és el millor que he llegit. És admirable anar descobrint com van encaixant històries completament diferents i aparentment desvinculades entre si. Histories separades per segles i centenars de kilòmetres. Histories que es presenten barrejades inclús en un mateix paràgraf. I tot i aixi es manté una unitat narrativa on tot acaba convergint.
Ayuda a otros clientes a encontrar las opiniones más útiles.  
¿Esta opinión te ha parecido útil?  No


5.0 de un máximo de 5 estrellas Una obra mestra de la literatura catalana actual, 30 de junio de 2013
Compra verificada por Amazon(¿Qué es esto?)
Es un llibre que d'entrada et xoca. No saps per on anirà. Però immediatament et captiva, t'emociona, et fa viure en primera persona un teixit de histories que no saps cap on et portaran.
Gran treball previ del escriptor per tenir clar els camins argumentals.
Per mi el millor llibre que he llegit en els darrers anys i crec que serà considerat com una obra cabdal de la literatura catalana comptemporanea.
Ayuda a otros clientes a encontrar las opiniones más útiles.  
¿Esta opinión te ha parecido útil?  No


5.0 de un máximo de 5 estrellas Una obra mestra, 8 de mayo de 2013
Esta opinión es de: Jo confesso (A TOT VENT-TELA) (Tapa dura)
Un dels millors llibres que he llegit mai.
Quan llegeixes un llibre com aquest te'n adones de la gran feina que hi ha radera quan s'escriu un llibre.
Ayuda a otros clientes a encontrar las opiniones más útiles.  
¿Esta opinión te ha parecido útil?  No


5.0 de un máximo de 5 estrellas Baile precios, 23 de abril de 2013
Me parece increíble. Ayer (22 de abril) el libro en versión digital valía 9.49 hoy (23 de abril, día del libro con descuentos en tiendas físicas) vale 13.52
Ayuda a otros clientes a encontrar las opiniones más útiles.  
¿Esta opinión te ha parecido útil?  No


5.0 de un máximo de 5 estrellas Mo, 18 de febrero de 2013
Compra verificada por Amazon(¿Qué es esto?)
Absolutamente una obra de arte literaria, pienso volver a leerlo más adelante para re-disfrutarlo todo, el contenido y la técnica de escritura, el relato en sí, como la historia, los mundos ocultos, los sentimientos (en especial el dolor y la culpa) se mezclan con una habilidad difícil de encontrar en un sólo libro. Magistral.
Ayuda a otros clientes a encontrar las opiniones más útiles.  
¿Esta opinión te ha parecido útil?  No


5.0 de un máximo de 5 estrellas Meravellosa!!!, 28 de septiembre de 2012
Compra verificada por Amazon(¿Qué es esto?)
Una història adictiva i emotiva, els personatges...prou humans!
Un viatge apassionant pel món de la infantesa, l'amor, l'amistat i les traicions.
Ayuda a otros clientes a encontrar las opiniones más útiles.  
¿Esta opinión te ha parecido útil?  No


4.0 de un máximo de 5 estrellas Un bon llibre, 23 de abril de 2012
Uns personatges molt treballats al voltant d'una història d'algú que podria ser el nostre veí. Molt ben muntada al voltant del violí.
Ayuda a otros clientes a encontrar las opiniones más útiles.  
¿Esta opinión te ha parecido útil?  No


‹ Anterior | 1 2 | Siguiente ›
Las más útiles primero | Las más recientes primero
ARRAY(0xa974d210)

Este producto

Jo confesso (A TOT VENT-TELA)
Jo confesso (A TOT VENT-TELA) de Jaume Cabré i Fabre (Tapa dura - 1 sept 2011)
EUR 26,90 EUR 25,56
En stock
Añadir a la cesta Añadir a la Lista de deseos