Esta opinión es de: Samsung MLT-D1042S/ELS - Toner Laser Negro Mlt-D1042S 1.500 Páginas Ml/1660/1665/1670/1865W Scx/3200 (Productos de oficina)
Tòner de bona qualitat que, en combinació amb les impressores làser de Samsung, ofereix una impressió ràpida i satisfactòria. El salt d'agilitat i rapidesa respecte a impressores d'injecció de tinta fa molt més còmode la impressió.Aquest model el vaig comprar a Amazon.es per uns 45€ i per tant la pàgina impresa (incloent paper) em costa 0,04 €, considero que és un preu competitiu. No li atorgo les 5 estrelles perquè el cost del tòner és elevat si es considera solucions genèriques. Tot i això n'estic satisfet i continuaré comprant recanvis originals. A part de les consideracions sobre el tòner vull destacar que els nous models d'impressora de Samsung són plenament compatibles i configurables en sistemes operatius tipus Linux, Mac i Windows. - - - - Tóner de buena calidad que, junto con las impresoras láser de Samsung, ofrece una impresión rápida y satisfactoria. El salto de agilidad y rapidez respecto a las impresoras de inyección de tinta permite una impresión mucho más cómoda. Este modelo lo compré en Amazon.es por unos 45€ i por la tanto la página imprimida (incluyendo el papel) me sale por 0,04€, considero que es un precio competitivo. No le atorgo las 5 estrelles porque el coste del tóner sigue siendo elevado en comparación con modelos genéricos. A pesar de eso estoy satisfecho del producto y continuaré comprando recambios originales. A parte de las consideraciones sobre el tóner quiero destacar que los nuevos modelos de impresora de Samsung son plenamente compatibles y configurables en sistemas operativos Linux, Mac y Windows. |
Detalles de la opiniónProducto
EUR 56,38