Opciones de compra

Precio Kindle: EUR 3,49
IVA incluido (si corresponde)

Estas promociones se aplicarán a este artículo:

Algunas promociones pueden combinarse; otras no. Para más detalles, revisa los términos y condiciones de cada promoción.

Enviar a mi Kindle o a otro dispositivo

Enviar a mi Kindle o a otro dispositivo

<Incrustar>
Anuncio de app de Kindle
200 muses: 143 microrelats, 44 poemes, 9 escenes de teatre, 1 cal·ligrama, 2 col·leccions de #tweetrelat, 1 obra transmèdia (Catalan Edition) de [Saborit, Teresa]

200 muses: 143 microrelats, 44 poemes, 9 escenes de teatre, 1 cal·ligrama, 2 col·leccions de #tweetrelat, 1 obra transmèdia (Catalan Edition) Versión Kindle

5.0 de un máximo de 5 estrellas 2 opiniones de clientes

Ver los formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones
Precio Amazon
Nuevo desde Usado desde
Versión Kindle, 3 ene 2016
EUR 3,49

Longitud: 354 páginas Tipografía mejorada: Activado Volteo de página: Activado
Idioma: Catalán

Kindle Unlimited
Lee más de 1 millón de eBooks en cualquier dispositivo Kindle o en la aplicación gratuita Kindle. Pruébalo gratis durante 30 días

Descripción del producto

Descripción del producto

Tria la teva lectura! Aquest llibre no es llegeix com els altres. No has de començar de forma obligatòria per la primera pàgina i acabar per l’última. En total hi ha 21 itineraris de lectura: tu decideixes com vols que avanci la història.

Pots llegir-lo per ordre cronològic d’escriptura, del primer a l’últim text. Pots llegir-lo gènere per gènere (microrelats, poemes, escenes de teatre, cal·ligrames, #tweetrelat, transmèdia). Pots llegir-lo seguint un eix temàtic (la màgia de les paraules, laboral, infants, amistat, primeres cites, amants, fills, trencaments, vellesa, pèrdues, silencis, renéixer, gats i altres animals, temps, somiatruites, autenticitat, inexplicables, escriure en primera persona, successos del dia a dia).

* * *

El projecte de les «200 muses» va néixer el gener del 2015 arran d’un repte que em vaig autoproposar: publicar un text a «La Llibreta Vermella» cada dia laborable de l’any i dir, en cada cas, d’on havia sorgit la inspiració per escriure’l. A partir d’aquí va començar la recerca per trobar les dues-centes muses que necessitava per completar el desafiament.

Dotze mesos més tard puc dir que el projecte ha superat totes les meves expectatives. He trobat les dues-centes muses que necessitava i, a més a més, gràcies a la seva inspiració, he estat capaç d’escriure aquest fantàstic recull de textos que ara teniu a les mans: 143 microrelats, 44 poemes, 9 escenes de teatre, 1 cal·ligrama, 2 col·leccions de #tweetrelat i 1 obra transmèdia.

Aquest llibre ha estat possible gràcies a totes i cadascuna de vosaltres, muses. Espero i desitjo que gaudiu de la seva lectura tant com jo he fruït escrivint-lo: moltes gràcies per haver-lo inspirat.

Detalles del producto

 • Formato: Versión Kindle
 • Tamaño del archivo: 2392 KB
 • Longitud de impresión: 354
 • Uso simultáneo de dispositivos: Sin límite
 • Vendido por: Amazon Media EU S.à r.l.
 • Idioma: Catalán
 • ASIN: B01A51R1RI
 • Word Wise: No activado
 • Tipografía mejorada: Activado
 • Valoración media de los clientes: 5.0 de un máximo de 5 estrellas 2 opiniones de clientes
 • Clasificación en los más vendidos de Amazon: n.° 149.593 de Pago en Tienda Kindle (Ver el Top 100 de pago en Tienda Kindle)
 • ¿Quieres informarnos sobre un precio más bajo?


2 opiniones de clientes

5,0 de 5 estrellas

Valorar este producto

Comparte tu opinión con otros clientes

20 de abril de 2016
Compra verificada
18 de abril de 2016
click to open popover