• Precio recomendado: EUR 23,00
  • Ahorras: EUR 1,15 (5%)
  • Precio final del producto
Envío GRATIS. Ver detalles
Temporalmente sin stock.
Puedes comprarlo ya y te lo enviaremos cuando tengamos stock. Recibirás un e-mail con la fecha de entrega cuando tengamos más información. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
Vendido y enviado por Amazon. Se puede envolver para regalo.
Aportacions A L'estudi De... se ha añadido a la cesta
+ EUR 2,99 de gastos de envío
De 2ª mano: Bueno | Detalles
Vendido por DUCABLE LIBROS
Estado: De 2ª mano: Bueno
Comentario: Envío a domicilio. Optim estat, nou. APORTACIONS A L'ESTUDI DE LA FILOLOGIA I LA LINGuISTICA CATALANES de JOAN MARTI I CASTELL. Barcelona, 2014. PUBLICACIONS DE L'ABADIA DE MONTSERRAT (Textos i Estudis de Cultura Catalana, 191) Rustica amb solapes. 268 pp. 22x16 cm. 1a edició. Presentació de Josep Poblet i Tous. Inclou bibliografia. Contingut: Recull d'articles que reflecteixen els àmbits principals en què ha investigat l'autor entre 1985 i 2009. Aspectes teòrics de l'anàlisi filològica, sociolingüística històrica; dialectologia social o de les influències ideologicopolítiques; llengua antiga i en particular de la de Ramon Llull, etc.
¿Tienes uno para vender? Vender en Amazon
Volver atrás Ir adelante
Escuchar Reproduciendo... Interrumpido   Estás escuchando una muestra de la edición de audio Audible.
Más información
Ver las 2 imágenes

Aportacions A L'estudi De La Filologia I La Lingüística Catalanes (Textos i Estudis de Cultura Catalana) (Catalán) Tapa blanda – 26 may 2014


Ver los formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones
Precio Amazon
Nuevo desde Usado desde
Tapa blanda, 26 may 2014
EUR 21,85
EUR 21,85 EUR 16,68

Botiga de Llibres en català
La botiga de llibres d’Amazon.es és el lloc perfecte per tot aquell que gaudeixi de la lectura en català. Amazon.es t’ofereix en aquesta pàgina tot el que està relacionat amb el món de llibre en català. Entra ara
click to open popover

Descripción del producto

Reseña del editor

Aportacions a l'estudi de la filologia i la lingüística catalanes és un recull d'articles que reflecteixen els àmbits principals en què ha investigat i investiga Joan Martí i Castell. D'una producció que supera els 150, publicats en revistes científiques nacionals, estatals i estrangeres, n'hem recollit onze, relativament extensos. Han estat escrits al llarg d'un període que va de 1985 a 2009. Alguns s'ocupen d'aspectes teòrics de l'anàlisi filològica de textos, de la sociolingüística històrica general, de la dialectologia social o de les influències ideologicopolítiques en la consideració de la variació dialectal. D'altres són de recerca aplicada també en l'estudi de la llengua antiga i en particular de la de Ramon Llull, a qui l'autor ha dedicat especial atenció, o en la gramàtica històrica. I dos articles valoren dues grans figures en moments clau de la història lingüística dels territoris de llengua catalana: el mateix Ramon Llull, en els orígens, i Pompeu Fabra, en l'època moderna.

Biografía del autor

Joan Martí i Castell (Tarragona, 1945) és catedràtic emèrit de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, de la qual ha estat el primer rector, i membre numerari de l'Institut d'Estudis Catalans, on fou elegit president de la Secció Filològica. És doctor en filologia romànica per la Universitat de Barcelona i en Llengües i literatures estrangeres per la Universitat La Sapienza de Roma (Itàlia). Fou un dels impulsors i fundadors, i el primer president de la Xarxa Vives d'universitats. La seva tasca investigadora se centra en els àmbits de la lingüística diacrònica, la sociolingüística i la lexicografia. És autor de diversos llibres, entre els quals destaquem El català medieval. La llengua de Ramon Llull (1981), Gramàtica històrica. Problemes i mètodes (1990), Els orígens de la llengua catalana (2001), Estudi lingüístic dels Usatges de Barcelona. El codi a mitjan segle XII (2002), Diccionari de locucions i de freses fetes (amb J. Raspall) (1984), Documents d'història de la llengua catalana. Dels orígens a Fabra (amb J. Moran) (1986). Forma part del comitè científic o del comitè de redacció d'algunes revistes científiques de primer ordre, com Estudis Romànics, Terminàlia, Euskera. És membre del Conseil du Centre d'Études Catalanes de la Universitat París-Sorbona (França).

No es necesario ningún dispositivo Kindle. Descárgate una de las apps de Kindle gratuitas para comenzar a leer libros Kindle en tu smartphone, tablet u ordenador.

  • Apple
  • Android
  • Windows Phone

Obtén la app gratuita:Detalles del producto


Opiniones de clientes

No hay opiniones de clientes
Comparte tu opinión con otros clientes