¿Tienes uno para vender? Vender en Amazon
Volver atrás Ir adelante
Escuchar Reproduciendo... Interrumpido   Estás escuchando una muestra de la edición de audio Audible.
Más información
Ver las 2 imágenes

Càndid o l'optimisme (A TOT VENT-RÚST) (Catalán) Tapa blanda – 1 may 2008


Ver los formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones
Precio Amazon
Nuevo desde Usado desde
Tapa blanda, 1 may 2008
EUR 336,31

Botiga de Llibres en català
La botiga de llibres d’Amazon.es és el lloc perfecte per tot aquell que gaudeixi de la lectura en català. Amazon.es t’ofereix en aquesta pàgina tot el que està relacionat amb el món de llibre en català. Entra ara
click to open popover

¿Qué otros productos compran los clientes tras ver este producto?

Descripción del producto

Reseña del editor

Càndid, la més cèlebre de les novel·les de Voltaire, és el més alt assoliment d'un gènere literari sorgit amb la Il·lustració: les narracions filosòfiques.

A través de Càndid, un personatge de nom tan evident com provocador, Voltaire formula novament la pregunta que travessa la seva obra: per què existeix el mal? Pangloss, caricatura de l'optimisme de Leibniz, repeteix una vegada i una altra que allò que passa és el millor que pot passar, i que aquest és el millor dels mons possibles. Voltaire, escèptic fins a l'extrem, oposa a aquest conformisme un pessimisme que sembla conduir, en el millor dels casos, a la resignació. Les relacions humanes són tan incoherents com primàries, i sembla no quedar altra alternativa que recloure's en la vida privada i cultivar l'hort de casa.

No es necesario ningún dispositivo Kindle. Descárgate una de las apps de Kindle gratuitas para comenzar a leer libros Kindle en tu smartphone, tablet u ordenador.

  • Apple
  • Android
  • Windows Phone

Obtén la app gratuita:Detalles del producto


Opiniones de clientes

No hay opiniones de clientes
Comparte tu opinión con otros clientes