No disponible.
¿Tienes uno para vender? Vender en Amazon
Volver atrás Ir adelante
Escuchar Reproduciendo... Interrumpido   Estás escuchando una muestra de la edición de audio Audible.
Más información
Ver las 2 imágenes

Camarasa (La Creu de Terme) (Catalán) Tapa blanda – ago 2003


Ver los formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones
Precio Amazon
Nuevo desde Usado desde
Tapa blanda, ago 2003

Botiga de Llibres en català
La botiga de llibres d’Amazon.es és el lloc perfecte per tot aquell que gaudeixi de la lectura en català. Amazon.es t’ofereix en aquesta pàgina tot el que està relacionat amb el món de llibre en català. Entra ara
click to open popover

Descripción del producto

Reseña del editor

Aquest llibre presenta una síntesi d'aspectes geològics, paleontològics i de geografia física i humana del municipi de Camarasa. Però l'aspecte més desenvolupat és l'històric. En l'obra es fa un recorregut des de la prehistòria fins a l'actualitat en què es destaquen els afers més importants de cada període. La manca de bibliografia ha portat l'autora a la recerca en fonts de primera mà, sens dubte l'aportació més interessant de l'obra.

Biografía del autor

Dolors Domingo Rúbies va néixer a Camarasa (1995) i es llicencià en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona l'any 1979. Professora d'ensenyament secundari, ha treballat en l'ensenyament privat i públic, i en aquest darrer ha exercit també tasques relacionades amb els serveis educatius en associacions com el Centre de Recursos Pedagògics de la Noguera a Balaguer. Actualment és catedràtica a l'Institut Ciutat de Balaguer.  Ha participat en obres col·lectives relacionades amb la docència: Formación humanística (1987), Jocs de pati i de carrer (1995), Recursos per a l'educació viària (1994), Materials didàctics d'educació viària (1994), Normes de circulació viària (1995) i Idees per  ala tutoria dels mitjans audiovisuals (1994). El seu interès és, però, la investigació en història local, i en aquest camp ha publicat diversos articles i les obres: Notes sobre una escola (1991) i Pergamins de Privilegis de la ciutat de Balaguer (1997). 

No es necesario ningún dispositivo Kindle. Descárgate una de las apps de Kindle gratuitas para comenzar a leer libros Kindle en tu smartphone, tablet u ordenador.

  • Apple
  • Android
  • Windows Phone

Obtén la app gratuita:Detalles del producto


Opiniones de clientes

No hay opiniones de clientes
Comparte tu opinión con otros clientes