¿Tienes uno para vender? Vender en Amazon
Volver atrás Ir adelante
Escuchar Reproduciendo... Interrumpido   Estás escuchando una muestra de la edición de audio Audible.
Más información
Ver esta imagen

Caminant pel Lluçanès (Passejades i Excursions) Tapa blanda – 31 oct 2001


Ver los formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones
Precio Amazon
Nuevo desde Usado desde
Tapa blanda
EUR 340,44
click to open popover

Descripción del producto

Reseña del editor

El Lluçanès és una petita joia amagada sota el Prepirineu, entre el Llobregat i el Ter. En aquest llibre us oferimn 25 excursions proposades als autors pels habitants d'aquesta zona, les quals us faran caminar per grans boscos, veure amplis panorames i descobrir antics casals i ermites. En un primer bloc, podreu fer la volta al Lluçanès en 13 excursions. En el segon, recórrer la zona interior i ja, al final, anar cap a les comarques del voltant.

"Al fer i redactar els itineraris hem procurat passar per llocs de marcada bellesa natural, tant pels boscos que es travessen com pels panorames que es veuen; també hem buscat conèixer i donar a conèixer llocs d'interès històric i artístic: masies i grans casals, ponts, ermites i monestirs; per últim hem procurat caminar per vells camins ramaders o d'antiga tradició. Pensem que, en gran part ho hem aconseguit. El Lluçanès és una veritable joia que reuneix admirablement aquests criteris de bellesa, tradició i monuments".

No es necesario ningún dispositivo Kindle. Descárgate una de las apps de Kindle gratuitas para comenzar a leer libros Kindle en tu smartphone, tablet u ordenador.

  • Apple
  • Android
  • Windows Phone

Obtén la app gratuita:Detalles del producto


Opiniones de clientes

No hay opiniones de clientes
Comparte tu opinión con otros clientes