Cançons de les revoltes d... se ha añadido a la cesta

¿Tienes uno para vender? Vender en Amazon

Cançons de les revoltes del 68


Precio: EUR 10,99 Envío GRATIS en pedidos superiores a 29€. Ver detalles
Precio final del producto
Sólo queda(n) 2 en stock (hay más unidades en camino).
Vendido y enviado por Amazon. Se puede envolver para regalo.
Nuevos: 1 desde EUR 10,99
Ver los formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones
Precio Amazon
Nuevo desde Usado desde
CD de audio , 5 oct 2018
EUR 10,99
EUR 10,99
Compra este producto y disfruta de 90 días gratis de Amazon Music Unlimited
Después de tu compra, recibirás un email con más información sobre cómo disfrutar de 90 días gratuitos de Amazon Music Unlimited. Descúbrelo

Descripción del producto

Les revoltes del 68, protagonitzades fonamentalment pels joves, especialment els universitaris, van ser allò més proper a una insurrecció global des de la fi de la II Guerra Mundial. D’aquestes revoltes, segurament les més icòniques van ser l’anomenada Primavera de Praga i la del Maig francès, però, en menor o major intensitat, en van esclatar arreu del planeta: des de les grans manifestacions contra la guerra del Vietnam fins a la matança a la plaça de Tlatelolco, a Mèxic, passant per les manifestacions universitàries antifranquistes. Fins i tot es podria considerar part d’aquesta onada de rebel·lió contra l’estatus quo la no menys famosa tardor calenta italiana de l’any 1969. Van ser mobilitzacions antiautoritàries, assembleàries, amb un fort contingut autogestionari, que posaven en qüestió no només les estructures de representació política i social imperants, sinó també, i molt especialment, la moral dominant, el sistema de valors del conservadorisme. Un qüestionament que es va fer sempre proposant, i practicant, uns valors alternatius, que serien la llavor de l’alliberament personal, del canvi de mentalitat. El pacifisme, l’ecologisme, i especialment el feminisme, van passar en un primer pla i ja des de llavors formarien part indestriable de qualsevol proposta política progressista. Aquestes revoltes van tenir i inspirar una banda sonora imprescindible. Són les cançons de les revoltes del 68. En aquest disc podrem gaudir de les actuacions de Joan Isaac amb Jordi Batiste, Sílvia Comes, Marta Gómez, Ross Harper Stewart, Alessio Lega, Luz Murá, Yannis Papaioannou, Miquel Pujadó i Wayne Scott.


Detalles del producto

  • CD de audio (5 de octubre de 2018)
  • Número de discos: 1
  • Sello: Barnasants
  • ASIN: B07HKH6CR7
  • Valoración media de los clientes: Sé el primero en opinar sobre este producto
  • Clasificación en los más vendidos de Amazon: nº31.434 en CDs y vinilos (Ver el Top 100 en CDs y vinilos)
  • ¿Quieres informarnos sobre un precio más bajo?
    Si eres el vendedor de este producto, ¿te gustaría sugerir ciertos cambios a través del servicio de atención al vendedor?


Ninguna opinión de cliente


Valorar este producto

Comparte tu opinión con otros clientes