No disponible.
¿Tienes uno para vender? Vender en Amazon
Volver atrás Ir adelante
Escuchar Reproduciendo... Interrumpido   Muestra de la versión audiolibro de Audible.
Más información
Ver esta imagen

Capita de Mar I Guerra (Patrick O'Brian) (Catalán) Tapa blanda – 24 mar 2017


Ver los formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones
Precio Amazon
Nuevo desde Usado desde
Tapa blanda, 24 mar 2017

Botiga de Llibres en català
La botiga de llibres d’Amazon.es és el lloc perfecte per tot aquell que gaudeixi de la lectura en català. Amazon.es t’ofereix en aquesta pàgina tot el que està relacionat amb el món de llibre en català. Entra ara
click to open popover

Descripción del producto

Reseña del editor

1999

Capità de mar i guerra és la primera novel·la d'una sèrie que ha triomfat arreu del món, la del capità Aubrey i el doctor Maturin, considerada per molts com la millor en el seu gènere: la marina dels segles XVIII i XIX.

En aquest volum s'inicia l'amistat entre el capità Jack Aubrey i el doctor Stephen Maturin, convertit en un confident discret i eficaç. A més de les aventures i intrigues que viuran junts, coneixerem fins al mínim detall de la dura vida quotidiana a bord d'un vaixell de l'armada anglesa: les armes, el menjar, les relacions de poder, els càstigs...

Patrick O'Brian ha rebut l'elogi unànime de la crítica per la seva capacitat de reproduir a la perfecció l'ambient d'un món tan llunyà com fascinant, sempre amb un gran estil i creant uns personatges i unes situacions que transporten el lector a una època en que l'heroisme i la supervivència es posaven a prova diàriament.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No es necesario ningún dispositivo Kindle. Descárgate una de las apps de Kindle gratuitas para comenzar a leer libros Kindle en tu smartphone, tablet u ordenador.

  • Apple
  • Android
  • Windows Phone

Obtén la app gratuita:Detalles del producto


Ninguna opinión de cliente


Valorar este producto

Comparte tu opinión con otros clientes