¿Tienes uno para vender? Vender en Amazon
Volver atrás Ir adelante
Escuchar Reproduciendo... Interrumpido   Estás escuchando una muestra de la edición de audio Audible.
Más información
Ver esta imagen

Coneixement del medi social i cultural. 3 Primària. Nou projecte Terra - 9788466110587 (Catalán) Tapa blanda – 14 mar 2005


Ver los formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones
Precio Amazon
Nuevo desde Usado desde
Tapa blanda
EUR 344,58

Botiga de Llibres en català
La botiga de llibres d’Amazon.es és el lloc perfecte per tot aquell que gaudeixi de la lectura en català. Amazon.es t’ofereix en aquesta pàgina tot el que està relacionat amb el món de llibre en català. Entra ara
click to open popover

Descripción del producto

Reseña del editor

Els llibres de CONEIXEMENT DEL MEDI SOCIAL I CULTURAL CICLE MITJÀ NOU PROJECTE TERRA estan pensats per comunicar de la manera més eficaç possible els seus continguts, tenint en compte les característiques de l'alumnat d'aquestes edats : - Estructura clara del elements de les unitats. - Organització visual de la pàgina. - Estructuració del text que facilita la seva lectura. - Suport visual (dibuixos, esquemes, fotografies, infografies...) per reforçar els continguts. Les unitats treballen els continguts de l'àrea : - Amb informació actualitzada i documentada. - Amb interessants propostes procedimentals. - D'acord amb els tres grans eixos de valors del projecte (pau, diversitat i sostenibilitat). Uns llibres que volen ser accessibles i útils : - Diferents nivells d'informació (textual i visual, bàsica i secundària...). - Activitats graduades d'acord amb el seu nivell de dificultat.

Descripción del libro

Conocimiento del Medio.Del alumno.Educación Primaria.Tercero

No es necesario ningún dispositivo Kindle. Descárgate una de las apps de Kindle gratuitas para comenzar a leer libros Kindle en tu smartphone, tablet u ordenador.

  • Apple
  • Android
  • Windows Phone

Obtén la app gratuita:Libros de texto
Descubre nuestra tienda de libros de texto y encuentra fácilmente tus libros para el nuevo curso. Además, descubre todo el material necesario para forrar tus libros aquí. Recuerda que puedes vender tus libros usados en Amazon.es.

Detalles del producto


Opiniones de clientes

No hay opiniones de clientes
Comparte tu opinión con otros clientes