No es necesario ningún dispositivo Kindle. Descárgate una de las apps de Kindle gratuitas para comenzar a leer libros Kindle en tu smartphone, tablet u ordenador.

 • Apple
 • Android
 • Windows Phone
 • Android

Obtén la app gratuita:

Precio Kindle: EUR 9,49

Ahorra EUR 12,11 (56%)

IVA incluido (si corresponde)

Estas promociones se aplicarán a este artículo:

Algunas promociones pueden combinarse; otras no. Para más detalles, revisa los términos y condiciones de cada promoción.

Enviar a mi Kindle o a otro dispositivo

Enviar a mi Kindle o a otro dispositivo

Democràcia a sang freda (L'arquer) de [Madi Cendros, David]
Anuncio de app de Kindle

Democràcia a sang freda (L'arquer) Versión Kindle


Ver los 2 formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones
Precio Amazon
Nuevo desde Usado desde
Versión Kindle
"Vuelva a intentarlo"
EUR 9,49

Longitud: 392 páginas Idioma: Catalán

Kindle Unlimited
Lee más de 1 millón de eBooks en cualquier dispositivo Kindle o en la aplicación gratuita Kindle. Pruébalo gratis durante 30 días

Descripción del producto

Descripción del producto

Democràcia a sang freda, escrita com un dietari de campanya amb un ritme trepidant, no deixa indiferent ningú. És el llibre més polèmic de l'any i el més esperat de la temporada. El seu autor, David Madí, explica com Convergencia i Unió i Artur Mas van guanyar les eleccions del 2003 contra tot pronòstic, com es va orquestrar la campanya electoral més polèmica de la història recent i quina és la seva visió de la Catalunya actual.Aquest llibre va més enllà de narrar les estratègies d'una coalició o enlairar un líder, ja que mostra les interioritats de la política catalana: polítics i cortesans surten a escena com si es tractés d'una aixecada inesperada de teló. La tramoia política queda al descobert.Una obra, doncs, que es pot llegir com un dietari, un reportatge, una confessió en veu alta, un assaig, una acusació o un exercici de democràcia a sang freda. Amics i adversaris descobriran per què alguns fets polítics no van ser senzilles anècdotes.Un llibre que combina l'acció, l'emoció i la reflexió amb un estil atípic per a un polític en actiu. 

Biografía del autor

DAVID MADÍ I CENDRÓS és nascut a Barcelona el 19 de febrer del 1971. Formació en Ciències Econòmiques i Empresarials a la UAB, milita a CDC des de l'any 1993. Actualment és portaveu d'aquest partit polític.Ha exercit diversos càrrecs dins de Convergència, com ara el de membre de l'Àrea d'Acció Sectorial i de la Secretaria d'Organització i el de cap de Gabinet d'Estudis del Departament d'Interior. A partir del 1996, David Madí va ser responsable del gabinet del conseller d'Economia, fins al 1999, any en què va passar a ser director de l'Oficina del Portaveu fins al 2001. Durant els dos següents va ser secretari de Comunicació del Govern de la Generalitat.L'any 2003 va exercir de sotsdirector de campanya a les eleccions municipals del 2003, a les eleccions al Parlament de Catalunya del 2003 i a les eleccions al Congrés dels Diputats el 2004. En el 13è Congrés (el juliol del 2004) Madí va ser elegit secretari executiu de Comunicació i Estratègia de CDC, i al desembre, secretari d'Acció Electoral de CiU. Des del març del 2005, Madí és portaveu de CDC, i l'any 2006 va exercir de director de la campanya del Referèndum per a la Reforma de l'Estatut de Catalunya i de director de la campanya de les Eleccions al Parlament de Catalunya.

Detalles del producto

 • Formato: Versión Kindle
 • Tamaño del archivo: 419 KB
 • Longitud de impresión: 392
 • Editor: Mina (1 de diciembre de 2009)
 • Vendido por: Amazon Media EU S.à r.l.
 • Idioma: Catalán
 • ASIN: B0065KIXYY
 • Word Wise: No activado
 • Tipografía mejorada: No activado
 • Valoración media de los clientes: Sé el primero en opinar sobre este producto
 • Clasificación en los más vendidos de Amazon: n.° 80.258 de Pago en Tienda Kindle (Ver el Top 100 de pago en Tienda Kindle)
 • ¿Quieres informarnos sobre un precio más bajo?

Opiniones de clientes

No hay opiniones de clientes
5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella
click to open popover