EUR 15,20
  • Precio recomendado: EUR 16,00
  • Ahorras: EUR 0,80 (5%)
  • Precio final del producto
Envío GRATIS en pedidos superiores a 19€. Ver detalles
Sólo queda(n) 1 en stock.
Vendido y enviado por Amazon. Se puede envolver para regalo.
Despres de tocar fons (OR... se ha añadido a la cesta
¿Tienes uno para vender? Vender en Amazon
Volver atrás Ir adelante
Escuchar Reproduciendo... Interrumpido   Estás escuchando una muestra de la edición de audio Audible.
Más información
Ver las 2 imágenes

Despres de tocar fons (ORIGENS) (Catalán) Tapa blanda – 25 mar 2010


Ver los formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones
Precio Amazon
Nuevo desde Usado desde
Tapa blanda
EUR 15,20
EUR 15,20 EUR 106,68

Botiga de Llibres en català
La botiga de llibres d’Amazon.es és el lloc perfecte per tot aquell que gaudeixi de la lectura en català. Amazon.es t’ofereix en aquesta pàgina tot el que està relacionat amb el món de llibre en català. Entra ara
click to open popover

Descripción del producto

Reseña del editor

¿Hem tocat fons? ¿Per quin motiu hem arribat a l'estat actual? ¿En quin punt ens trobem, exactament? ¿Hi ha esperances de recuperació després de la crisi econòmica? ¿Per què a l'economia espanyola li costarà més que a d'altres economies similars? Després de l'èxit de No m'ho crec! Entendre la crisi per comprendre el món que ens espera, publicat ara fa un any per La Magrana, Joan Majó dedica aquest assaig a donar idees per encarar el futur després de la crisi. Amb optimisme i sentit pràctic i didàctic, Majó repassa les diverses perspectives que ciutadans, polítics, professionals i empresaris tenim en el camp de l'energia, les tecnologies de comunicació, la salut, les noves formes de treballar i l'educació.

Biografía del autor

Joan Majó (Mataró, 1939) doctor en Enginyeria Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya, és empresari i polític. Alcalde de Mataró després de les primeres eleccions municipals, va ser nomenat ministre d’Indústria i Energia amb Felipe González. Entre els càrrecs que ha ocupat hi ha la presidència de l’Information Society Forum de Brussel•les, de l’European Institute for Media i del Comitè d’Experts que va avaluar la política científica i tecnològica europea. Ha estat també director general de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió. És autor de No m’ho crec! (2009) i Després de tocar fons (2010), tots dos publicats a La Magrana.

No es necesario ningún dispositivo Kindle. Descárgate una de las apps de Kindle gratuitas para comenzar a leer libros Kindle en tu smartphone, tablet u ordenador.

  • Apple
  • Android
  • Windows Phone

Obtén la app gratuita:Detalles del producto


Opiniones de clientes

No hay opiniones de clientes
Comparte tu opinión con otros clientes