No disponible.
¿Tienes uno para vender? Vender en Amazon
Volver atrás Ir adelante
Escuchar Reproduciendo... Interrumpido   Estás escuchando una muestra de la edición de audio Audible.
Más información
Ver las 2 imágenes

Diversitats.: Llengües, espècies i ecologies (BIBLIOTECA UNIVERSAL EMPURIES) (Catalán) Tapa blanda – 1 jul 2004


Ver los formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones
Precio Amazon
Nuevo desde Usado desde
Tapa blanda, 1 jul 2004

Botiga de Llibres en català
La botiga de llibres d’Amazon.es és el lloc perfecte per tot aquell que gaudeixi de la lectura en català. Amazon.es t’ofereix en aquesta pàgina tot el que està relacionat amb el món de llibre en català. Entra ara
click to open popover

Descripción del producto

Reseña del editor


L'obra que teniu a les mans recull les veus de l'antropòleg Claudi Esteva, l'antropòloga lingüística M. Carme Junyent, el lingüista Joan A. Argenter, l'ecòleg Jaume Terradas, el filòsof Josep M. Terricabras i el lingüista Albert Bastardas i Boada, tots ells interessats en la preservació de la diversitat lingüística. En un món en què cada vegada som més conscients de les implicacions nefastes que pot tenir l'extinció de certes espècies animals i vegetals en perill, els autors plantegen la conservació de la diversitat biològica i la diversitat lingüística de manera paral·lela.

Diversitats, doncs, neix amb la vocació de trasplantar al camp lingüístic idees provinents d'altres camps. Aquests textos, escrits pels volts del canvi de segle, posen damunt la taula una alternativa prometedora per enfrontar-nos al repte de la diversitat cultural en l'era global que ens toca viure.

Biografía del autor

Víctor Amela, Marc Artigau i Queralt, Jenn Díaz, Martí Gironell, Helena Garcia Melero, Pilar Rahola, Gemma Ruiz, Care Santos, Sílvia Soler i Albert Villaró, de manera desinteressada, han volgut participar-hi cedint els seus relats, les seves paraules, en aquest acte ambiciós de solidaritat i valors per una causa: les malalties infeccioses, com ara l’hepatitis, la sida, la sèpsia, la meningitis, la bronquitis, la pulmonia o la tuberculosi.

No es necesario ningún dispositivo Kindle. Descárgate una de las apps de Kindle gratuitas para comenzar a leer libros Kindle en tu smartphone, tablet u ordenador.

  • Apple
  • Android
  • Windows Phone

Obtén la app gratuita:Detalles del producto


Opiniones de clientes

No hay opiniones de clientes
Comparte tu opinión con otros clientes