No disponible.
¿Tienes uno para vender? Vender en Amazon
Volver atrás Ir adelante
Escuchar Reproduciendo... Interrumpido   Estás escuchando una muestra de la edición de audio Audible.
Más información
Ver las 2 imágenes

El camí d'Ubach: de Montserrat al Sinaí cent anys després (Catalán) Tapa blanda – 10 jun 2016


Ver los formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones
Precio Amazon
Nuevo desde Usado desde
Tapa blanda, 10 jun 2016

Botiga de Llibres en català
La botiga de llibres d’Amazon.es és el lloc perfecte per tot aquell que gaudeixi de la lectura en català. Amazon.es t’ofereix en aquesta pàgina tot el que està relacionat amb el món de llibre en català. Entra ara
click to open popover

Descripción del producto

Reseña del editor

El vuit d’abril de 1910 Dom Bonaventura Ubach, monjo de Montserrat, iniciava un viatge per la península del Sinaí i l’Aràbia Pètria acompanyat del prevere belga Joseph Vandervorst. Tots dos eren alumnes de l’École Biblique et Archéologique Française de Jerusalem. Es tractava de resseguir l’itinerari que, anys abans, havia recorregut el seu mestre Marie Joseph Lagrange i altres dominics d’aquesta escola. Cent anys després, i fent coincidir expressament les mateixes dates, els dos autors han repetit el mateix viatge que el monjo català. "El camí d’Ubach" és un diari de les seves aventures i de la relació amb els beduïns que els fan de guia a través dels paratges mítics del llibre de l’Èxode. Amb pròleg de Martí Gironell: «Cervera i Lufrani han creat les condicions que permeten al lector traslladar-se fins a aquella època excepcional i viure les aventures i proeses del pare Ubach en la seva pròpia pell.»

Biografía del autor

Fra Jordi Cervera i Valls, caputxí, nascut a Barcelona l’any 1961, és professor de Sagrada Escriptura a la Facultat de Teologia de Catalunya. Fra Riccardo Lufrani, dominic, nascut a Roma l’any 1965, és professor de Topografia a l’École Biblique et Archéologique Française de Jerusalem. Han explorat plegats rutes faraòniques i bíbliques: l’Alt Egipte, el delta oriental del Nil, la península del Sinaí, el desert de l’Arabà, la Transjordània i el sud del Nègueb.

No es necesario ningún dispositivo Kindle. Descárgate una de las apps de Kindle gratuitas para comenzar a leer libros Kindle en tu smartphone, tablet u ordenador.

  • Apple
  • Android
  • Windows Phone

Obtén la app gratuita:Semana del Libro
Celebra con nosotros la lectura Ver más

Detalles del producto


Opiniones de clientes

No hay opiniones de clientes
Comparte tu opinión con otros clientes