¿Tienes uno para vender? Vender en Amazon
Volver atrás Ir adelante
Escuchar Reproduciendo... Interrumpido   Estás escuchando una muestra de la edición de audio Audible.
Más información
Ver las 2 imágenes

El lladre d'animes (LES ALES ESTESES) (Catalán) Tapa blanda – 18 feb 2010


Ver los formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones
Precio Amazon
Nuevo desde Usado desde
Tapa blanda
EUR 79,99

Botiga de Llibres en català
La botiga de llibres d’Amazon.es és el lloc perfecte per tot aquell que gaudeixi de la lectura en català. Amazon.es t’ofereix en aquesta pàgina tot el que està relacionat amb el món de llibre en català. Entra ara
click to open popover

Descripción del producto

Reseña del editor

Nathaniel Mason comença la carrera lluny de casa. Som als anys setanta i tot són descobertes al seu voltant. Coneix una noia, la Theresa, plena d'encant però esmunyidissa com una anguila, i Jamie, inconstant si no absolutament inabastable. El més misteriós dels nous coneguts és Jerome Coolberg, i també el més irresistible. No és només críptic per si mateix, sinó que sembla conèixer episodis del passat de Nathaniel que Nathaniel no pot recordar haver-li explicat. D'una manera difícil de copsar, Jerome sembla impulsar els esdeveniments que acaben provocant una crisi brutal a Nathaniel. Quan Nathaniel ha aconseguit refer la seva vida, Jerome reapareix a la seva vida al cap de trenta anys per suggerir que la seva identitat és falsa. Amb El lladre d'ànimes, Charles Baxter ens ofereix un dels seus treballs més bells: líric i horripilant, ple d'observacions agudes, sensualitat, emoció i profunditat. Una novel·la brillant que segur que ampliarà el seu nombrós grup de seguidors.

No es necesario ningún dispositivo Kindle. Descárgate una de las apps de Kindle gratuitas para comenzar a leer libros Kindle en tu smartphone, tablet u ordenador.

  • Apple
  • Android
  • Windows Phone

Obtén la app gratuita:Libros en Estudios Superiores
Universidad, Máster, Formación Profesional, descubre nuestra tienda de libros de Estudios Superiores.

Detalles del producto


Opiniones de clientes

No hay opiniones de clientes
Comparte tu opinión con otros clientes