No disponible.
¿Tienes uno para vender? Vender en Amazon
Volver atrás Ir adelante
Escuchar Reproduciendo... Interrumpido   Estás escuchando una muestra de la edición de audio Audible.
Más información
Ver las 2 imágenes

El tresor del Cap de Creus Tapa blanda – 12 sep 2011

4.0 de un máximo de 5 estrellas 1 opinión de cliente

Ver los formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones
Precio Amazon
Nuevo desde Usado desde
Tapa blanda, 12 sep 2011
click to open popover

Descripción del producto

Nota de la solapa

Sergi Palol (1976) viu a Girona. Té un postgrau en Dret especialitzat en Geografia i Medi Ambient, i dóna classes a la Universitat de Girona. El tresor del Cap de Creus és la seva primera novel·la.

Contraportada

Marta, una brillant estudiant universitària, està passant per un mal moment. La relació amb la seva mare, Catalina, periodista d’investigació, és un desastre i per acabar d’arreglar-ho, la Marta acaba de tallar amb la seva parella. La seva sort sembla que canvia quan rep una beca de la Facultat de Geografia, amb la condició que acabi la seva tesi el més aviat possible. Posa rumb cap al Port de la Selva, a la Costa Brava, on viu el seu avi, per trobar una mica de pau i concentració. Però res més lluny del que li espera a l’idíl·lic poblet on va passar la seva infantesa. Allà la Marta descobrirà que el passat familiar està marcat per les traïcions i els secrets. uns versos d’en J.V. Foix la posen sobre la pista d’un tresor medieval ocult al monestir de Sant Pere de Rodes, un tresor misteriosament relacionat amb les aventures d’infància sobre lladres i espies que explica el seu avi Pere. La Catalina, al seu torn, comença a descobrir una trama que enfonsa les seves arrels a la Guerra Civil. Mare i filla, sense saber-ho, desvetllaran un obscur enigma del passat que amenaçarà amb destruir la seva família i la Marta comprendrà que el que s’hi juga és la seva pròpia vida.

Ver Descripción del producto

No es necesario ningún dispositivo Kindle. Descárgate una de las apps de Kindle gratuitas para comenzar a leer libros Kindle en tu smartphone, tablet u ordenador.

  • Apple
  • Android
  • Windows Phone

Obtén la app gratuita:Detalles del producto


Opiniones de clientes

Comparte tu opinión con otros clientes
Ver las 1 opiniones de clientes

Principales opiniones de clientes

13 de octubre de 2013
Compra verificada
Comentar|¿Esta opinión te ha parecido útil? Informar de un abuso