¿Tienes uno para vender? Vender en Amazon
Volver atrás Ir adelante
Escuchar Reproduciendo... Interrumpido   Estás escuchando una muestra de la edición de audio Audible.
Más información
Ver las 2 imágenes

Els mesos de l'any (Catalán) Tapa dura – 5 oct 2009


Ver los formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones
Precio Amazon
Nuevo desde Usado desde
Tapa dura
EUR 352,36

Botiga de Llibres en català
La botiga de llibres d’Amazon.es és el lloc perfecte per tot aquell que gaudeixi de la lectura en català. Amazon.es t’ofereix en aquesta pàgina tot el que està relacionat amb el món de llibre en català. Entra ara
click to open popover

Descripción del producto

Reseña del editor

Un llibre especial perquè els més menuts aprenguem dites, cançons, refranys, endevinalles i poemes dels dotze mesos de l'any. I sapiguem quines fruites i verdures podem trobar al mercat, quina roba portem i com és el paisatge que veiem del gener fins al desembre.

Biografía del autor

Elisabeth Tort és dissenyadora, llicenciada en Belles Arts. Ha estat la Directora d'art de la revista Descobrir Catalunya. A més ha dissenyat i maquetat nombrosos llibres infantils per a editorials com La Galera o Edicions 62. És autora del disseny d'àlbums il·lustrats com Busco una mare, Carnaval o L'home del sac, així com de col·leccions de llibres infantils i juvenils com El meu mes, La fada Menta, Les Antibarbis, o Poesies amb suc i d'altres com Barça o La cuina mediterrània de Carme Ruscalleda. Recentment ha dissenyat el llibre Vull esmorzar petons.

No es necesario ningún dispositivo Kindle. Descárgate una de las apps de Kindle gratuitas para comenzar a leer libros Kindle en tu smartphone, tablet u ordenador.

  • Apple
  • Android
  • Windows Phone

Obtén la app gratuita:Semana del Libro
Celebra con nosotros la lectura Ver más

Detalles del producto


Opiniones de clientes

No hay opiniones de clientes
Comparte tu opinión con otros clientes