¿Tienes uno para vender? Vender en Amazon
Volver atrás Ir adelante
Escuchar Reproduciendo... Interrumpido   Estás escuchando una muestra de la edición de audio Audible.
Más información
Ver esta imagen

En La Foscor (Clàssica) Tapa blanda – 1 ago 2000


Ver los 2 formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones
Precio Amazon
Nuevo desde Usado desde
Tapa blanda
EUR 15,00
Tapa blanda, 1 ago 2000
EUR 237,11
click to open popover

Descripción del producto

Reseña del editor

A la primeria del segle XX, Nathan Walker abandona els pantans de Geòrgia i arriba a Nova York i a la feina més perillosa de Nord-amèrica: excavar sota el riu Est el túnel per on circularan trens entre Brooklyn i Manhattan.
Anys després, Teefrog, un vagabund aïllat per un secret vergonyós, ha de passar un hivern molt advers enfonsat en el seu niu subterrani, amb unes estratègies de supervivència consistents a matar rates, gratar a la recerca de llaunes de soda, rentar-se amb la neu, dormir enmig del fred...
Entre Walker i Teefrog hi ha setanta anys d'amors desgraciats, crims no portats a terme i tabús socials. Gràcies a una trama molt ben lligada, les dues històries es fusionen fins a formar un relat familiar, de confrontacions racials i redempcions tan perfectament construït com genialment narrat.

Colum McCann (Dublín) és autor de Songdogs, novel·la que ha obtingut gran ressò internacional, i Fishing the Sloe-Black River, un recull de narracions que va rebre el premi Rooney de Literatura Irlandesa i el Hennessey Award for Best First Fiction, el guardó literari més prestigiós a Irlanda.

No es necesario ningún dispositivo Kindle. Descárgate una de las apps de Kindle gratuitas para comenzar a leer libros Kindle en tu smartphone, tablet u ordenador.

  • Apple
  • Android
  • Windows Phone

Obtén la app gratuita:Detalles del producto


Opiniones de clientes

No hay opiniones de clientes
Comparte tu opinión con otros clientes