Entre Selma I Denver se ha añadido a la cesta
Incluye versión MP3 de este álbum.

¿Tienes uno para vender? Vender en Amazon

Entre Selma I Denver


Precio: EUR 19,17 Envío GRATIS en pedidos superiores a 29€. Ver detalles
Precio final del producto
Incluye la versión MP3 de este álbum GRATIS.
AutoRip solo está disponible para CDs y vinilos vendidos por Amazon.es (salvo para pedidos de regalos o pedidos de PrimeNow). Consulta Condiciones del servicio para más información, como los costes de las versiones MP3 en caso de devoluciones o cancelaciones.
Envío en 1 a 3 meses.
Vendido y enviado por Amazon. Se puede envolver para regalo.
Completa tu compra para añadir la versión MP3 a tu biblioteca de Amazon Music. Gestionado por Amazon EU S.à r.l.
Nuevos: 2 desde EUR 15,50
Ver los 2 formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones
Precio Amazon
Nuevo desde Usado desde
CD de audio , 26 may 2015
EUR 19,17
EUR 15,50

Descripción del producto

“Entre Selma i Denver” és un disc que neix de la motivació intrínseca per l'exploració i l'experimentació constant que sempre ha caracteritzat L’Équilibriste. Podem dir que és un treball on els instruments acústics han jugat el paper principal, a excepció del Lap Steel, ja que són la base de totes les cançons que s'hi inclouen i, a més, se n'ha conservat l'essència acústica de cada un d'ells fent-los sonar d'una forma molt natural. L'enregistrament ha conservat un caràcter vintage; amb previs de l'època i intentant no endollar cap tipus de cable que no fos del tot imprescindible amb la intenció de captar un so el més fidel possible als directes i a les idees de la banda. En Joan Toni Skarabat ha enregistrat totes les veus contra una paret per conservar les reverberacions naturals de la sala. Tot això fa que no soni segons uns patrons estàndards els quals han acabat per homogeneïtzar molta música que s'escolta i que sona molt semblant pel fet que es mescla igual; només canvia l’estètica. Molts dels textos del disc estan inspirats en històries americanes arreplegades d’aquí i d’allà que han estat barrejades amb sentiments personals; són històries mig fictícies i mig reals, ara bé, també s'han fet canvis en la manera de composar les cançons per evitar que s’adaptin sempre al caràcter autobiogràfic i es doni a entendre que ens repetim.

Tampoc volem dir que aquest disc esclati d’originalitat, res més enfora de les nostres pretensions, però sí que la manera de treballar, composar i enregistrar han estat noves per a nosaltres. És un disc amb complexitats afegides; va quedar a mig fer, que ha trigat en sortir perquè hem hagut de reestructurar la banda fins que hem pogut tenir tots els ingredients a punt. Però el més important és que hem volgut fer les coses per gust, amb passió i si aconseguim que arribi una mica de llum ja ens donam per satisfets.


Detalles del producto

  • CD de audio (26 de mayo de 2015)
  • Número de discos: 1
  • Sello: Blau Producciones
  • ASIN: B00XI4BPTA
  • Ediciones a la venta: Música MP3
  • Valoración media de los clientes: Sé el primero en opinar sobre este producto
  • ¿Quieres informarnos sobre un precio más bajo?
    Si eres el vendedor de este producto, ¿te gustaría sugerir ciertos cambios a través del servicio de atención al vendedor?


Ninguna opinión de cliente


Valorar este producto

Comparte tu opinión con otros clientes