¿Tienes uno para vender? Vender en Amazon
Volver atrás Ir adelante
Escuchar Reproduciendo... Interrumpido   Estás escuchando una muestra de la edición de audio Audible.
Más información
Ver las 2 imágenes

Sobre Les Espatlles de Gegants (IDEES) (Catalán) Tapa blanda – 24 mar 2017


Ver los formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones
Precio Amazon
Nuevo desde Usado desde
Tapa blanda, 24 mar 2017
EUR 243,45

Botiga de Llibres en català
La botiga de llibres d’Amazon.es és el lloc perfecte per tot aquell que gaudeixi de la lectura en català. Amazon.es t’ofereix en aquesta pàgina tot el que està relacionat amb el món de llibre en català. Entra ara
click to open popover

Descripción del producto

Reseña del editor


El gran científic Stephen Hawking ha sintetitzat en aquest llibre esplèndidament il·lustrat les cinc obres que representen el cànon de la cultura universal en el camp de la Física i l'Astronomia: Sobre les revolucions dels orbes celestes, Nicolau Copèrnic, Diàleg sobre dues noves ciències, Galileu Galilei, Les harmonies del món, Johannes Kepler, Principis matemàtics de la filosofia natural, Isaac Newton, i El principi de la relativitat, Albert Einstein. 

Ha escrit una introducció a cadascuna d'aquestes obres explicant el que han significat per a la ciència, establint vincles entre elles i oferint-nos cinc retrats magnífics dels genis que les van escriure.

Ells van construir les seves teories genials a partir de les contribucions dels seus predecessors, en una cadena de gegants de la intel·ligència que arriba fins als nostres dies amb el mateix Stephen Hawking, el gran físic teòric anglès, autor dels bestsellers mundials Història del temps i l'Univers en una closca de nou

Biografía del autor

Antoni Dalmau i Ribalta (Igualada, 1951) ha publicat fins ara més d'una quinzena de llibres, entre els quals les novel·les, El cor de l'espiral, Diari íntim d'un conseller d'Agricultura, Capsa de records, Terra d'oblit. El vell camí dels càtars (1997, Premi Nèstor Luján de novel·la històrica), Naufragis quotidians i L'amor de lluny. També ha publicat l'assaig Cartes a un jove polític, Què pots fer pel teu país i estudis històrics com Una escapada al país dels càtars.

No es necesario ningún dispositivo Kindle. Descárgate una de las apps de Kindle gratuitas para comenzar a leer libros Kindle en tu smartphone, tablet u ordenador.

  • Apple
  • Android
  • Windows Phone

Obtén la app gratuita:Detalles del producto


Opiniones de clientes

No hay opiniones de clientes
Comparte tu opinión con otros clientes
¿Desea descubrir más productos? Visite esta página para ver más: stephen hawking