Precio Kindle: EUR 3,62

Ahorra EUR 8,31 (70%)

IVA incluido (si corresponde)
logo de kindle unlimited
Lee este título gratis. Más información
Leer gratis
O

Estas promociones se aplicarán a este artículo:

Algunas promociones pueden combinarse; otras no. Para más detalles, revisa los términos y condiciones de cada promoción.

Enviar a mi Kindle o a otro dispositivo

Enviar a mi Kindle o a otro dispositivo

Anuncio de app de Kindle
Fes bondat (Catalan Edition) de [Amills, Roser]

Fes bondat (Catalan Edition) Versión Kindle

5.0 de un máximo de 5 estrellas 1 opinión de cliente

Ver los 2 formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones
Precio Amazon
Nuevo desde Usado desde
Versión Kindle
EUR 3,62

Longitud: 450 páginas Idioma: Catalán

Kindle Unlimited
Lee más de 1 millón de eBooks en cualquier dispositivo Kindle o en la aplicación gratuita Kindle. Pruébalo gratis durante 30 días

Descripción del producto

Descripción del producto

El misteri, el romanticisme, una alliberadora de bonsais, un vell col·leccionista , la incomunicació urbana i les llegendes d'un poble ancorat en el passat entre fades i encantades es barregen en aquesta captivadora novel·la amb el dolor que causen les herències no desitjades i els silencis que els pares transmeten als seus fills.

Existeixen les fades? Les seves passions són com les nostres o són com els àngels, sense sexe? Un joc d'identitats fantàstiques que s'ha de resoldre a la vida real, indagacions que fan mal i una protagonista fascinant que travessarà amb el lector una història que commou i esglaia de principi a fi.

«Si vas tenir una infància especial... No t'agradaria saber com seràs de gran?»

«Alimenta la màgia i ella et alimentarà a tu»

ARGUMENT
Al començament dels anys 70, la Vitàlia, una nena amb experiències psíquiques alterades procedent d'Algaida, és abandonada per la mare en un hospici, un infern exòtic ple de visions i miracles. L'única cosa que la seva mare li regala abans de deixar-la allà dins, entre estranyes, és "fes bondat" .

Després de deu erràtics anys d'aïllament i amb la majoria d'edat, iniciarà una treva amb el seu passat, plena de pors i sexe promiscu, i fuig a Barcelona. Allà s'adapta a la urgència cosmopolita de les passions mundanes, solitària i fascinant per a tots per la llum que emana però incomprensible pels seus silencis.

Estudia Belles Arts, però es conforma amb una ocupació en una oficina d'objectes perduts on se sent fora de perill. Ha arribat a la conclusió que pot ser bona noia perquè ja sap que no ho és.

Fins que una sèrie de successos, algunes morts inexplicables i una investigació imprevista li mostraran el camí pendent dels seus avantpassats i la submergiran en una apassionada història d'amor amb el Ran, el seu primer amor veritable i l'home equivocat, un atractiu marxant d' art que l’ha estat seguint i que en els mesos següents es convertirà en la seva obsessió.

Biografía del autor

Roser Amills (Algaida, Mallorca, 1974) és escriptora i periodista, guardonada amb el Micròfon d'Informadors 2014 de l'APEI - PRTVI, viu immersa en dos mons: el de la rabiosa actualitat (treballa habitualment a TVE La 2, Catalunya Ràdio i La Vanguardia online) i el de la seva precoç vocació, l'escriptura . Va despuntar als 19 anys amb el premiat poemari "Uno solo, por favor" ( Calambur Ed, Madrid 1997) i ha publicat 17 llibres. Ha estat traduïda al francès, rus, portuguès i alemany. Més informació a: roseramills.com

Detalles del producto

 • Formato: Versión Kindle
 • Tamaño del archivo: 1912 KB
 • Longitud de impresión: 450
 • Uso simultáneo de dispositivos: Sin límite
 • Vendido por: Amazon Media EU S.à r.l.
 • Idioma: Catalán
 • ASIN: B00IZEU7Z6
 • Word Wise: No activado
 • Tipografía mejorada: No activado
 • Valoración media de los clientes: 5.0 de un máximo de 5 estrellas 1 opinión de cliente
 • Clasificación en los más vendidos de Amazon: n.° 51.154 de Pago en Tienda Kindle (Ver el Top 100 de pago en Tienda Kindle)
 • ¿Quieres informarnos sobre un precio más bajo?


Opiniones de clientes

Comparte tu opinión con otros clientes
Ver las 1 opiniones de clientes

Principales opiniones de clientes

29 de diciembre de 2016
Formato: Versión Kindle|Compra verificada
click to open popover

Mis pedidos

Envíos y devoluciones

¿Necesitas ayuda?