No es necesario ningún dispositivo Kindle. Descárgate una de las apps de Kindle gratuitas para comenzar a leer libros Kindle en tu smartphone, tablet u ordenador.

 • Apple
 • Android
 • Windows Phone
 • Android

Obtén la app gratuita:

Precio Kindle: EUR 5,69

Ahorra EUR 12,01 (68%)

IVA incluido (si corresponde)

Estas promociones se aplicarán a este artículo:

Algunas promociones pueden combinarse; otras no. Para más detalles, revisa los términos y condiciones de cada promoción.

Enviar a mi Kindle o a otro dispositivo

Enviar a mi Kindle o a otro dispositivo

Generació.cat: Guanyem la partida de la independència (L'arquer) de [Puigcercós Boixassà, Joan]
Anuncio de app de Kindle

Generació.cat: Guanyem la partida de la independència (L'arquer) Versión Kindle


Ver los formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones
Precio Amazon
Nuevo desde Usado desde
Versión Kindle
"Vuelva a intentarlo"
EUR 5,69

Longitud: 128 páginas Idioma: Catalán

Kindle Unlimited
Lee más de 1 millón de eBooks en cualquier dispositivo Kindle o en la aplicación gratuita Kindle. Pruébalo gratis durante 30 días

Descripción del producto

Descripción del producto

Generació.cat és el resultat d'una entrevista a quatre mans, fruit d'hores de conversa, de tertúlia al voltant de la figura de Joan Puigcercós que s'adreça al lector en primera persona. Aquest polític català curtit com a líder parlamentari en el Madrid d'Aznar, ofereix en aquesta obra una aguda i lúcida visió del que és el nostre país i ens planteja un camí a recórrer ens els pròxims 20 anys per assolir un objectiu: Catalunya com un Estat en el marc d'Europa i amb la mirada posada al món.Què cal fer? L'autor ens parla sobre canvis de paradigmes, en l'àmbit econòmic, social, cultural, en una nova moral i especialment, en un nou model de participació política, retornant el poder a la societat civil, des de la corresponsabilitat amb les forces polítiques per situar Catalunya entre els Estats lliures del món.Generació.cat és un llibre que interessarà amolts ciutadans d'aquest país, tant per aquelles que han seguit la trajectòria política de Joan Puigcercós com per aquelles que a partir d'ara també descobriran a l'home que s'hi amaga darrere del personatge públic. 

Biografía del autor

Joan Puigcercós i Boixassa (Ripoll, 1966) és l'actual president d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). Ha cursat estudis de Filosofia i Lletres i Ciències Polítiques a la Universitat Autònoma de Barcelona. Durant aquella etapa va formar part de l'Assemblea d'Estudiants Independentistes d'Universitat i, al seu municipi, va presidir l'àrea de Joventut del Club Ripoll Esport i Salut. També ha estat membre d'Independentistes dels Països Catalans i la Crida a la Solidaritat.El 1987 va ser escollit secretari general de les JERC, va ingressar a ERC i va ser president de la federació regional de Girona. En l'àmbit institucional, va començar com a regidor a l'Ajuntament de Ripoll (1987-1991), i ha estat diputat al Parlament de Catalunya (1992-2000) i al Congrés dels Diputats (2001-2006), abans d'esdevenir conseller de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya. És a Madrid on diu que es va forjar com a polític, primer en solitari dins del grup mixt, i després, amb grup parlamentari propi.Diuen d'ell que té un caràcter fort, molta empenta i molt sentit de l'humor, que és honest i que té una gran capacitat per gestionar moments crítics. Està feliçment casat amb la Núria, amb qui té dos fills, el Guiu i la Sibil·la. El que més li agrada és anar a la muntanya, cuinar per a la família i llegir contes als seus fills.

Detalles del producto

 • Formato: Versión Kindle
 • Tamaño del archivo: 154 KB
 • Longitud de impresión: 128
 • Editor: Mina (1 de diciembre de 2009)
 • Vendido por: Amazon Media EU S.à r.l.
 • Idioma: Catalán
 • ASIN: B0065KJ1VI
 • Word Wise: No activado
 • Tipografía mejorada: No activado
 • Valoración media de los clientes: Sé el primero en opinar sobre este producto
 •  ¿Quieres informarnos sobre un precio más bajo?

Opiniones de clientes

No hay opiniones de clientes
5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella
click to open popover