¿Tienes uno para vender? Vender en Amazon
Volver atrás Ir adelante
Escuchar Reproduciendo... Interrumpido   Estás escuchando una muestra de la edición de audio Audible.
Más información
Ver esta imagen

Nou diccionari 62 de la literatura catalana (Diccionaris) (Catalán) Tapa dura – 18 oct 2000


Ver los formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones
Precio Amazon
Nuevo desde Usado desde
Tapa dura
EUR 356,18

Botiga de Llibres en català
La botiga de llibres d’Amazon.es és el lloc perfecte per tot aquell que gaudeixi de la lectura en català. Amazon.es t’ofereix en aquesta pàgina tot el que està relacionat amb el món de llibre en català. Entra ara
click to open popover

Descripción del producto

Reseña del editor

Una obra de referència singular amb 3100 entrades (autors, obres, fets literaris i altres informacions bàsiques), redactades per un centenar de col.laboradors, i dirigida per Enric Bou, conegut crític i historiador de la literatura, i en l´actualitat professor a la Universitat Brown de Providence (EUA).

El Nou Diccionari 62 de la Literatura Catalana és una obra didàctica de consulta imprescindible, que no sols ofereix l´oportunitat d´aprofundir la cultura literària i, al capdavall, assaborir amb més intensitat les nostres lectures, sinó que,  a més, gràcies al rigor amb què ha estat elaborada, és molt útil també per als especialistes.

Biografía del autor

Víctor Amela, Marc Artigau i Queralt, Jenn Díaz, Martí Gironell, Helena Garcia Melero, Pilar Rahola, Gemma Ruiz, Care Santos, Sílvia Soler i Albert Villaró, de manera desinteressada, han volgut participar-hi cedint els seus relats, les seves paraules, en aquest acte ambiciós de solidaritat i valors per una causa: les malalties infeccioses, com ara l’hepatitis, la sida, la sèpsia, la meningitis, la bronquitis, la pulmonia o la tuberculosi.

No es necesario ningún dispositivo Kindle. Descárgate una de las apps de Kindle gratuitas para comenzar a leer libros Kindle en tu smartphone, tablet u ordenador.

  • Apple
  • Android
  • Windows Phone

Obtén la app gratuita:Detalles del producto


Opiniones de clientes

No hay opiniones de clientes
Comparte tu opinión con otros clientes
¿Desea descubrir más productos? Visite estas páginas para ver más: diccionario catalan, diccionari enciclopedia