¿Tienes uno para vender? Vender en Amazon
Volver atrás Ir adelante
Escuchar Reproduciendo... Interrumpido   Estás escuchando una muestra de la edición de audio Audible.
Más información
Ver esta imagen

ORTOTIPOGRAFIA (Col·lecció capitell) (Catalán) Tapa blanda – 24 mar 2017


Ver los formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones
Precio Amazon
Nuevo desde Usado desde
Tapa blanda
EUR 352,36

Botiga de Llibres en català
La botiga de llibres d’Amazon.es és el lloc perfecte per tot aquell que gaudeixi de la lectura en català. Amazon.es t’ofereix en aquesta pàgina tot el que està relacionat amb el món de llibre en català. Entra ara
click to open popover

Descripción del producto

Reseña del editor

A principis del segon mil.lenni abans de Crist, un lapicida fenici proveït d´escarpa i martell en tenia prou amb els vint-i-dos signes de l´alfabet que acabava d´inventar per expressar tot el que necessitava dir. Quatre mil anys després, un teclista assegut davant de la pantalla de l´ordinador necessita uns cent cinquanta signes per compondre el text dún publicació impresa de caràcter general.

En l´endemig, la humanitat ha hagut de descobrir laboriosament els avantatges de la separació de paraules, els signes de puntuació, la distinció entre majúscules i minúscules, les xifres romanes i les aràbigues, la diferència entre rodona i cursiva, etc.

Per governar-se en el món de les lletres ara ja no basta la vella urbanitat ortogràfica: la galàxia Gutenberg, més senyora que mai, imposa l´ortotipografia. Aquest manual revela a autors, traductors, copywriters, autoeditors, auxiliars editorials i dissenyadors gràfics les subtileses del protocol, l´etiqueta i els bons costums de la lletra impresa de l´inici del tercer mil.lenni després de Crist.

Biografía del autor

Joan Solà i Cortassa (Bell-lloc d'Urgell, 1940 - Barcelona, 2010) és, amb Fabra i Coromines, un dels tres grans lingüistes catalans moderns. La seva llarga carrera docent a la Universitat de Barcelona, les col·laboracions regulars a la premsa escrita i la seva tasca a l'Institut d'Estudis Catalans li van permetre d'exercir una influència molt àmplia. Va publicar una quarantena de llibres i moltíssims articles, i va dirigir la monumental Gramàtica del català contemporani (2002; edició definitiva, 2008). La seva tasca acadèmica i cultural va ser reconeguda amb moltes distincions, entre les quals el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes (2009).

No es necesario ningún dispositivo Kindle. Descárgate una de las apps de Kindle gratuitas para comenzar a leer libros Kindle en tu smartphone, tablet u ordenador.

  • Apple
  • Android
  • Windows Phone

Obtén la app gratuita:Detalles del producto


Opiniones de clientes

No hay opiniones de clientes
Comparte tu opinión con otros clientes