EUR 19,00 + EUR 2,99 de gastos de envío
  • Precio recomendado: EUR 20,00
  • Ahorras: EUR 1,00 (5%)
  • Precio final del producto
Envío en 2 a 3 días.
Vendido y enviado por Imosver.
EUR 19,00 + EUR 2,99 de gastos de envío
Compara precios en Amazon
Añadir a la cesta
EUR 35,00
+ EUR 7,00 de gastos de envío
Vendido por: LA CABANE A LIVRES
¿Tienes uno para vender? Vender en Amazon
Volver atrás Ir adelante
Escuchar Reproduciendo... Interrumpido   Muestra de la versión audiolibro de Audible.
Más información
Ver las 2 imágenes

Orquídies blanques a Central Park (Novel·la) Tapa blanda – 30 nov 2011


Ver los formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones
Precio Amazon
Nuevo desde Usado desde
Tapa blanda, 30 nov 2011
EUR 19,00
EUR 19,00
click to open popover

Descripción del producto

Reseña del editor

Al maig del 2005 els diaris feien públiques les proves documentals segons les quals Enric Marco, fins aleshores president de l'Amical de Mauthausen, no havia estat, en realitat, en cap camp de concentració nazi. Al setembre del 2007 el New York Times destapava que la barcelonina Alicia Esteve Head, promotora d'una organització de supervivents dels atemptats a les Torres Bessones de Nova York, no havia escapat, com afirmava, de les flames i del caos de les explosions dels atemptats de l'11 de setembre de 2001. En els dos casos els impostors van al·legar raons altruistes per haver falsificat les seves dades personals. Tanmateix, molta gent es va sentir ultratjada i moltes preguntes van quedar sense resposta, suficients per escriure'n una novel·la. Orquídies blanques a Central Park neix de la reflexió entorn d'aquests fets i de la disparitat d'opinions que van provocar. No es tracta d'una crònica, sinó d'una invitació al lector a descobrir les paradoxes de la conducta humana

Biografía del autor

Jordi Albertí i Oriol va néixer al juliol del 1950 a Cassà de la Selva (Gironès). Després de viure més de trenta anys a Barcelona, dedicat a la docència i a la gestió comercial, actualment resideix a Maçanet de la Selva i es dedica professionalment a les tasques d'escriptor, d'historiador i d'editor. Com a llicenciat en filologia catalana, ha publicat, entre el 1998 i el 2011, un centenar de treballs de recerca literària a la "Revista de Catalunya" i ha tingut cura de les anotacions dels tres primers volums de l'"Obra completa d'Eugeni d'Ors" (Quaderns Crema, 1998, 2001 i 2003). Com a historiador ha escrit "El silenci de les campanes" (Proa, 2007), "La Iglesia en llamas" (Destino, 2008) i "La bandera catalana, mil anys d'història" (Proa, 2010). També va coordinar, entre els anys 2001 i 2004, les publicacions de l'exposició "Germinabit, l'expressió religiosa en llengua catalana al segle XX". La seva bibliografia es completa amb el llibre de poesia "Sense àncora (1987) i el de narrativa "Les cartes d'en Marc (Mediterrània, 2008).

No es necesario ningún dispositivo Kindle. Descárgate una de las apps de Kindle gratuitas para comenzar a leer libros Kindle en tu smartphone, tablet u ordenador.

  • Apple
  • Android
  • Windows Phone

Obtén la app gratuita:Detalles del producto


Ninguna opinión de cliente


Valorar este producto

Comparte tu opinión con otros clientes