EUR 11,40
  • Precio recomendado: EUR 12,00
  • Ahorras: EUR 0,60 (5%)
  • Precio final del producto
Envío GRATIS en pedidos superiores a 19€. Ver detalles
Temporalmente sin stock.
Puedes comprarlo ya y te lo enviaremos cuando tengamos stock. Recibirás un e-mail con la fecha de entrega cuando tengamos más información. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
Vendido y enviado por Amazon. Se puede envolver para regalo.
Temps De Guerra (Bibliote... se ha añadido a la cesta
¿Tienes uno para vender? Vender en Amazon
Volver atrás Ir adelante
Escuchar Reproduciendo... Interrumpido   Estás escuchando una muestra de la edición de audio Audible.
Más información
Ver las 2 imágenes

Temps De Guerra (Biblioteca Serra d'Or) (Catalán) Tapa blanda – 20 may 2013


Ver los formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones
Precio Amazon
Nuevo desde Usado desde
Tapa blanda, 20 may 2013
EUR 11,40
EUR 11,40

Botiga de Llibres en català
La botiga de llibres d’Amazon.es és el lloc perfecte per tot aquell que gaudeixi de la lectura en català. Amazon.es t’ofereix en aquesta pàgina tot el que està relacionat amb el món de llibre en català. Entra ara
click to open popover

Descripción del producto

Reseña del editor

Temps de guerra son els records d’un metge català que havia acabat la carrera just el Juny del 1936, i que s’estrenà en la pràctica mèdica amb aquella circumstància tràgica i complexa. L’autor viu el gran drama del 1936-39 en una peripècia constant, sempre jugant amb el marge que el desgavell oficial li permetia, i des de la situació contradictòria personal d’un catalanista catòlic, que no combregava amb la radicalitat revolucionària que ni la Generalitat ni la República eren incapaces d’endreçar. El llibre és un testimoni directe de l’ambient contradictori d’aquell conflicte, però també del descontrol que es vivia al bàndol republicà, així com de les pèssimes condicions penitenciàries de la Catalunya de durant la guerra, que l’autor sofrí des de la tardor del 1938.

Biografía del autor

Francesc Fontbona Vázquez nasqué a Barcelona l’11 de Setembre del 1913, en una família d’origen tarragoní vinculada al món marítim. Nebot i hereu de Josep Fontbona Ventosa, metge eminent, estudià medicina i acabà la carrera el 1936. Durant la guerra fou metge militar a Barcelona, el front d’Aragó, Mataró i Berga, però aprofità les facilitats que li donava la seva condició per a encaminar cap a França persones perseguides per les seves tendències religioses o polítiques. Després exercí com a internista i metge de capçalera, orgullosament desvinculat de mútues i organitzacions oficials, fins la seva mort el 25 d’Octubre del 1998. Tot i ser un lector insaciable, especialment d’assaig, filosofia i teologia, la seva activitat literària es limità a la publicació juvenil d’un recull poètic (Fantasies, 1929) i a l’elaboració silenciosa d’una sèrie de quaderns memorialístics inèdits, d’on s’han tret aquestes planes sobre la guerra.

No es necesario ningún dispositivo Kindle. Descárgate una de las apps de Kindle gratuitas para comenzar a leer libros Kindle en tu smartphone, tablet u ordenador.

  • Apple
  • Android
  • Windows Phone

Obtén la app gratuita:Detalles del producto


Opiniones de clientes

No hay opiniones de clientes
Comparte tu opinión con otros clientes