¿Tienes uno para vender? Vender en Amazon
Volver atrás Ir adelante
Escuchar Reproduciendo... Interrumpido   Estás escuchando una muestra de la edición de audio Audible.
Más información
Ver esta imagen

Teo Diferencies: a Disfressar-Se (Catalán) Tapa blanda – 1 jun 2003


Ver los formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones
Precio Amazon
Nuevo desde Usado desde
Tapa blanda
EUR 336,95

Botiga de Llibres en català
La botiga de llibres d’Amazon.es és el lloc perfecte per tot aquell que gaudeixi de la lectura en català. Amazon.es t’ofereix en aquesta pàgina tot el que està relacionat amb el món de llibre en català. Entra ara
click to open popover

Descripción del producto

Reseña del editor

La col·lecció En Teo observa i es diverteix està formada per dues sèries: Troba les errades i Busca les diferències, amb què es pretén que el nen s'ho passi bé i jugui amb el llibre alhora que desenvolupa les seves capacitats d'observació i de lògica. En aquest llibre, inviten en Teo, els seus germans i els seus cosins a una festa. Però, per assistir-hi, han d'anar… disfressats! Per confeccionar les disfresses buscaran per tota la casa i per diferents botigues els materials que necessiten. De cada un dels llocs s'emportaran 4 objectes, menys de la botiga de disfresses, que se n'emportaran 3. El nen els ha trobat tots? Si mira l'última pàgina del llibre, veurà la solució. A jugar i a passar-s'ho bé!

No es necesario ningún dispositivo Kindle. Descárgate una de las apps de Kindle gratuitas para comenzar a leer libros Kindle en tu smartphone, tablet u ordenador.

  • Apple
  • Android
  • Windows Phone

Obtén la app gratuita:Detalles del producto


Opiniones de clientes

No hay opiniones de clientes
Comparte tu opinión con otros clientes