No disponible.
¿Tienes uno para vender? Vender en Amazon
Volver atrás Ir adelante
Escuchar Reproduciendo... Interrumpido   Estás escuchando una muestra de la edición de audio Audible.
Más información
Ver las 2 imágenes

Vilallonga del Camp: Un segle d'imatges (I) 1009-2000 (Altres) (Catalán) Tapa blanda – 22 ene 2017


Ver los formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones
Precio Amazon
Nuevo desde Usado desde
Tapa blanda, 22 ene 2017

Botiga de Llibres en català
La botiga de llibres d’Amazon.es és el lloc perfecte per tot aquell que gaudeixi de la lectura en català. Amazon.es t’ofereix en aquesta pàgina tot el que està relacionat amb el món de llibre en català. Entra ara
click to open popover

Descripción del producto

Reseña del editor

El tòpic diu: "Una imatge val més que mil paraules". En aquest volum de Vilallonga. Un segle d'imatges hem volgut plasmar una part de la vida del poble durant cent anys cedint la veu protagonista a les fotografies, que es complementen mútuament amb les paraules per intentar aproximar-nos a la història de Vilallonga durant el segle XX. En aquest primer volum trobem la transformació de l'espai on s'ha anat desenvolupant el poble, i l'apartat dedicat als grups que, organitzats o no, han contribuït decisivament a fer-nos com som.

Biografía del autor

L'Agrupació Cultural i Centre d'Estudis Vilallonga del Camp, nascuda l'any 1994, ha creat la revista trimestral El Codony i tmabé la Col·lecció El Codony de llibres. Els dos primers llibres d'aquesta col·lecció van ser el recull d'articles històrics L'ermita del Roser (Valls, 1994) i l'Església parroquial de Sant Martí de Vilallonga del Camp (Valls, 1998). En aquesta nova ocasió, presenta Vilallonga del Camp. Un segle d'imatges (I) 19001-2000, amb la qual ha procurat recollir records, imatges i fets que formen part de la història del poble. "Així, al llarg de les següents pàgines, els més vells es retrobaran amb la seva infantesa i els més joves redescobriran el poble en què viuen".

No es necesario ningún dispositivo Kindle. Descárgate una de las apps de Kindle gratuitas para comenzar a leer libros Kindle en tu smartphone, tablet u ordenador.

  • Apple
  • Android
  • Windows Phone

Obtén la app gratuita:Detalles del producto


Opiniones de clientes

No hay opiniones de clientes
Comparte tu opinión con otros clientes