EUR 19,00
  • Precio recomendado: EUR 20,00
  • Ahorras: EUR 1,00 (5%)
  • Precio final del producto
Envío GRATIS. Ver detalles
Envío en 1 a 2 meses.
Vendido y enviado por Amazon. Se puede envolver para regalo.
Vine, sigues la meva llum... se ha añadido a la cesta
¿Tienes uno para vender? Vender en Amazon
Volver atrás Ir adelante
Escuchar Reproduciendo... Interrumpido   Estás escuchando una muestra de la edición de audio Audible.
Más información
Ver las 2 imágenes

Vine, sigues la meva llum (No ficcion) (Catalán) Tapa blanda – 9 nov 2016


Ver los formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones
Precio Amazon
Nuevo desde Usado desde
Tapa blanda
EUR 19,00
EUR 19,00 EUR 350,93

Botiga de Llibres en català
La botiga de llibres d’Amazon.es és el lloc perfecte per tot aquell que gaudeixi de la lectura en català. Amazon.es t’ofereix en aquesta pàgina tot el que està relacionat amb el món de llibre en català. Entra ara
click to open popover

Descripción del producto

Reseña del editor

Aquest llibre recull les cartes -en gran part inèdites- que va escriure als seus confidents més propers durant seixanta anys, amb què descobrirem la seva desolació en sentir-se rebutjada per Déu i les seves reflexions sobre la seva pròpia missió en aquesta vida.Descobrirem la «Santa de Calcuta» més personal i sincera a través d'aquesta recopilació que n'ha fet el pare Brian Kolodiejchuk -postulador per a la causa de la seva canonització-, col·laborador d'ella durant vint anys.En el desè aniversari de la seva mort, aquest llibre és el retrat més íntim que s'ha fet mai de la Mare Teresa de Calcuta, amb una vida i una tasca que milions de persones continuen admirant.

Biografía del autor

La Mare Teresa de Calcuta va néixer a Skopje, Macedònia, el 1910. El 1928 va entrar a l'Orde de les Germanes de Loreto, a Dublín, des d'on va ser enviada a l'Índia per iniciar el seu noviciat. Allà es va dedicar a l'ensenyament fins al 1948, any en què va abandonar l'orde per fundar les Missioneres de la Caritat. Amb l'ajut de les persones que van formar part de la seva congregació, el seu esforç per ajudar els més pobres es va estendre per tot el món. Va rebre nombrosos premis, com el Nobel de la Pau el 1979. Després de la seva mort el 1997, va obrir-se el procés de canonització i va ser beatificada el 2003.

No es necesario ningún dispositivo Kindle. Descárgate una de las apps de Kindle gratuitas para comenzar a leer libros Kindle en tu smartphone, tablet u ordenador.

  • Apple
  • Android
  • Windows Phone

Obtén la app gratuita:Detalles del producto


Opiniones de clientes

No hay opiniones de clientes
Comparte tu opinión con otros clientes