¿Tienes uno para vender? Vender en Amazon
Volver atrás Ir adelante
Escuchar Reproduciendo... Interrumpido   Estás escuchando una muestra de la edición de audio Audible.
Más información

Viure l'art, transformar la vida (Els llibres del contemporani) (Catalán) Tapa blanda – 1 ene 2010


Ver los formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones
Precio Amazon
Nuevo desde Usado desde
Tapa blanda
EUR 340,76

Botiga de Llibres en català
La botiga de llibres d’Amazon.es és el lloc perfecte per tot aquell que gaudeixi de la lectura en català. Amazon.es t’ofereix en aquesta pàgina tot el que està relacionat amb el món de llibre en català. Entra ara
click to open popover

Descripción del producto

Reseña del editor

Aquest llibre ofereix un ampli recull d’articles d’Alexandre Cirici sobre l’art i la cultura del seu temps. Hom hi pot trobar des de textos de caire especulatiu sobre aspectes socials, històrics i de pensament o, més sectorialment, sobre qüestions teòriques i de mètode en relació amb els estudis artístics, fins a assajos conceptualment ambiciosos que interpreten pràctiques culturals i manifestacions estètiques, o que pretenen il·luminar determinats encontorns del camp artístic. El lector descobreix una via especialment idònia per endinsar-se en el pensament i la creativitat d’un dels autors més destacats que ha donat l’assaig i la crítica artística al nostre país. I també podrà gaudir d’una mirada intensa i altament suggeridora sobre alguns dels grans noms —Picasso, Miró o Tàpies— i tendències —art abstracte, informalisme, recerca visual, nous realismes, art pop, conceptualismes, neorevisionismes— que han marcat la segona meitat del segle XX.

No es necesario ningún dispositivo Kindle. Descárgate una de las apps de Kindle gratuitas para comenzar a leer libros Kindle en tu smartphone, tablet u ordenador.

  • Apple
  • Android
  • Windows Phone

Obtén la app gratuita:Detalles del producto


Opiniones de clientes

No hay opiniones de clientes
Comparte tu opinión con otros clientes