• Precio recomendado: EUR 20,60
  • Ahorras: EUR 1,03 (5%)
  • Precio final del producto
Sólo queda(n) 2 en stock.
Vendido y enviado por Imosver.
EUR 19,57 + EUR 2,99 de gastos de envío
De 2ª mano: Como nuevo | Detalles
Vendido por YJC Resells
Estado: De 2ª mano: Como nuevo
Comentario: Perfectas condiciones. Envío PRIME desde Amazon! / Perfect conditions. PRIME shipping direct from Amazon!
¿Tienes uno para vender? Vender en Amazon
Volver atrás Ir adelante
Escuchar Reproduciendo... Interrumpido   Estás escuchando una muestra de la edición de audio Audible.
Más información
Ver las 2 imágenes

La ciutat sense temps (L'ANCORA) (Catalán) Tapa dura – 1 abr 2007


Ver los formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones
Precio Amazon
Nuevo desde Usado desde
Tapa dura, 1 abr 2007
EUR 19,57
EUR 19,57 EUR 3,93

Botiga de Llibres en català
La botiga de llibres d’Amazon.es és el lloc perfecte per tot aquell que gaudeixi de la lectura en català. Amazon.es t’ofereix en aquesta pàgina tot el que està relacionat amb el món de llibre en català. Entra ara
click to open popover

Descripción del producto

Reseña del editor

La Marta Vives, jove ajudant d'un advocat, treballa en l'aclariment de la misteriosa mort d'un prohom de l'alta societat barcelonina actual. Durant la investigació, la Marta no sols haurà de trampejar les obscures forces relacionades amb aquesta defunció, sinó que també es veurà implicada en la pugna que la seva família ha mantingut al llarg dels segles amb una altra antiga estirp de la ciutat, els Masdéu.Al seu encontre hi acudirà un inquietant narrador sorgit dels baixos fons de la Barcelona medieval, perseguit per la Inquisició, líder del poble, i el rostre del qual retrobem en moments decisius de la història de la ciutat. La Marta i aquest esperit maleït ens acompanyen en una fascinadora recerca, a través de llums i ombres, que el fugitiu planteja d'aquesta manera: ¿quina prova tenim que en el combat entre el Bé i el Mal, entre Déu i el Diable, va guanyar el primer?Una emocionant aventura que és alhora la gran epopeia popular d'una ciutat. RUTA LITERÀRIA LA CIUTAT SENSE TEMPS: Si t'atreveixes a ser un proscrit durant unes hores, et proposem una passejada per la Barcelona més sòrdida de l'època medieval. Per a més informació, clica aquí.

Biografía del autor

Enrique Moriel és un pseudònim de Francisco González Ledesma (Barcelona, 1927). Enrique Moriel és també el nom del protagonista de la primera novel·la de l'autor, Sombras viejas (premi Internacional José Janés 1948), prohibida pel franquisme. A partir dels anys 50 González Ledesma va publicar nombroses novel·les d'aventures de l'Oest amb el pseudònim Silver Kane.Francisco González Ledesma es va dedicar primer a l'advocacia i més endavant al periodisme, durant anys va ser redactor en cap de La Vanguardia. Va rebre el premi Planeta 1984 per Crónica sentimental en rojo, protagonitzada pel desenganyat policia Méndez, fill dels barris baixos barcelonins i coneixedor impiu dels alts. La sèrie policíaca de Méndez, d'èxit internacional, també inclou El expediente Barcelona, Las calles de nuestros padres, La dama de Cachemira, Historia de Dios en una esquina i més recentment El pecado o algo parecido (premi Dashiell Hammett 2003) i Cinco mujeres y media. El premi Pepe Carvalho 2005 va reconèixer la seva trajectòria com a autor de novel·la negra. Ha publicat també Tiempo de venganza, i unes memòries que van ser rebudes com un esdeveniment: Historia de mis calles. Va ser Premi Ciutat de Barcelona de Cine i Premi Roda Ventura del Col·legi d'Arquitectes.

No es necesario ningún dispositivo Kindle. Descárgate una de las apps de Kindle gratuitas para comenzar a leer libros Kindle en tu smartphone, tablet u ordenador.

  • Apple
  • Android
  • Windows Phone

Obtén la app gratuita:Semana del Libro
Celebra con nosotros la lectura Ver más

Detalles del producto


Opiniones de clientes

No hay opiniones de clientes
Comparte tu opinión con otros clientes