¿Tienes uno para vender? Vender en Amazon
Volver atrás Ir adelante
Escuchar Reproduciendo... Interrumpido   Estás escuchando una muestra de la edición de audio Audible.
Más información
Ver las 2 imágenes

La cuca de llum (Llibres Infantils I Juvenils - Sopa De Contes) (Catalán) Tapa blanda – 18 nov 2004


Ver los formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones
Precio Amazon
Nuevo desde Usado desde
Tapa blanda
EUR 334,88

Botiga de Llibres en català
La botiga de llibres d’Amazon.es és el lloc perfecte per tot aquell que gaudeixi de la lectura en català. Amazon.es t’ofereix en aquesta pàgina tot el que està relacionat amb el món de llibre en català. Entra ara
click to open popover

Descripción del producto

Reseña del editor

Es fa de nit i la petita cuca de llum està perduda al bosc, però les estrelles, que ella mira cada nit i fins i tot veu somriure, l'ajudaran a tornar a casa. Per a primers lectors.

Biografía del autor

Lloc de naixement: Vic, 7 de novembre de 1962 Nom i cognoms: Maria Pilar Arnaus Guiteras Titulació acadèmica: Magisteri Lloc de treball: escola Joviat, de Manresa Obres publicades: col·laboració en el llibre " Calders, un municipi entre el Pla de Bages i el Moianès " . Aspectes a destacar: A partir de les bases d'un concurs d'àlbum il·lustrat, vaig engrescar una companya de feina, la Lluïsa Cruz, que de dibuixar en sap un munt, a presentar-hi. A ella li va fer molta il·lusió la idea, però no sabia pas com inventar-se un conte. Jo, tota decidida, em vaig oferir a escriure'l i ella s'hi va avenir. I així vam començar a fer els contes la Lluïsa i jo.

No es necesario ningún dispositivo Kindle. Descárgate una de las apps de Kindle gratuitas para comenzar a leer libros Kindle en tu smartphone, tablet u ordenador.

  • Apple
  • Android
  • Windows Phone

Obtén la app gratuita:Libros Amazon Original a 5,99€ cada uno
Descubre una selección de libros de romántica, novela negra y mucho más en exclusiva en Amazon a solo 5,99 € cada uno. Más información

Detalles del producto


Opiniones de clientes

No hay opiniones de clientes
Comparte tu opinión con otros clientes