EUR 27,55
  • Precio recomendado: EUR 29,00
  • Ahorras: EUR 1,45 (5%)
  • Precio final del producto
Envío GRATIS. Ver detalles
Temporalmente sin stock.
Puedes comprarlo ya y te lo enviaremos cuando tengamos stock. Recibirás un e-mail con la fecha de entrega cuando tengamos más información. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
Vendido y enviado por Amazon. Se puede envolver para regalo.
La fi dels neocons se ha añadido a la cesta
¿Tienes uno para vender? Vender en Amazon
Volver atrás Ir adelante
Escuchar Reproduciendo... Interrumpido   Estás escuchando una muestra de la edición de audio Audible.
Más información
Ver las 2 imágenes

La fi dels neocons (Catalán) Tapa dura – 5 feb 2009


Ver los formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones
Precio Amazon
Nuevo desde Usado desde
Tapa dura, 5 feb 2009
EUR 27,55
EUR 27,55

Botiga de Llibres en català
La botiga de llibres d’Amazon.es és el lloc perfecte per tot aquell que gaudeixi de la lectura en català. Amazon.es t’ofereix en aquesta pàgina tot el que està relacionat amb el món de llibre en català. Entra ara
click to open popover

Descripción del producto

Reseña del editor

«Els republicans potencien l'economia basada en la desigualtat, els demòcrates fan minvar aquesta desigualtat, és clar doncs que la política importa.» Les eleccions presidencials de 2004 als Estats Units van marcar un abans i un després per a molta gent arreu del món. G. W. Bush ha portat a la cima la contrarevolució conservadora iniciada per Ronald Reagan que ha abocat els Estats Units a l'empobriment de la classe mitjana, a la destrucció dels programes socials i als extrems més radicals de desigualtat. Després de Bush és la història de la política econòmica dels EEUU des de començaments de segle XX fins al present, amb l'objectiu de fer arribar el missatge dels liberals: després d'anys de governs republicans acompanyats d'un creixement econòmic basat en la desigualtat, ha arribat l'hora que el pèndol canviï de direcció. El punt de vista de Paul Krugman: un liberal convincent i convençut que s'ha convertit en una veu solitària que diu les coses tal i com són. Unes qüestions que no només afecten el seu país, sinó que tenen molt a veure amb nosaltres i amb els nostres propis problemes.

Contraportada

La fi dels neocons és la història de la política econòmica dels Estats Units des de començaments del segle XX fins a l'actualitat, amb l'objectiu de fer arribar el missatge dels liberals: després d'anys de governs republicans acompanyats d'un creixement econòmic basat en la desigualtat, ha arribat l'hora que el pèndol canviï de sentit. El punt de vista de Paul Krugman és el d'un liberal convincent i convençut que s'ha convertit en una veu solitària que diu les coses tal com són, unes coses que no només afecten el seu país, sinó que tenen molt a veure amb tots nosaltres i amb els nostres problemes.

Ver Descripción del producto

No es necesario ningún dispositivo Kindle. Descárgate una de las apps de Kindle gratuitas para comenzar a leer libros Kindle en tu smartphone, tablet u ordenador.

  • Apple
  • Android
  • Windows Phone

Obtén la app gratuita:Detalles del producto


Opiniones de clientes

No hay opiniones de clientes
Comparte tu opinión con otros clientes