Condicions d'ús i venda

Última actualització el 28/12/2020. Per consultar la versió anterior, fes clic aquí.

Benvingut a Amazon.es.

Amazon EU Sarl, Amazon Europe Core Sarl i les societats del seu grup ("Amazon") t'ofereixen funcions de lloc web i altres productes i serveis quan visites o compres a Amazon.es (el "lloc web"), utilitzes els dispositius, productes o serveis d'Amazon, utilitzes les aplicacions d'Amazon per a dispositius mòbils o utilitzes el software posat a disposició per Amazon en relació amb l'anterior (els "Serveis d'Amazon"). Si us plau, revisa el nostre Avís de Privacitat, el nostre Avís sobre Cookies, i el nostre Avís sobre Publicitat basats en els Interessos de l'Usuari per entendre com recollim i tractem la teva informació personal a través dels Serveis d'Amazon. Amazon presta els Serveis d'Amazon en les condicions que s'estableixen en aquesta pàgina. Amazon.es és el nom comercial d'Amazon.

Condicions d'ús

Condicions de venda

Condicions d'ús

Si us plau, llegeix atentament aquestes condicions abans d'utilitzar els Serveis d'Amazon. Quan utilitzis els Serveis d'Amazon, acceptes quedar vinculat per aquestes condicions. Oferim una àmplia gamma de Serveis d'Amazon i, en ocasions, es poden aplicar condicions addicionals. A més, quan utilitzis qualsevol Servei d'Amazon (per exemple, Amazon MP3, Llista de desigs, Xecs regal o aplicacions d'Amazon per a dispositius mòbils), estaràs subjecte als termes, les polítiques i les condicions aplicables a aquell Servei d'Amazon (les "Condicions Generals dels Serveis"). Les Condicions Generals dels Serveis prevaldran sobre aquestes Condicions d'Ús en cas de discrepància entre totes dues.

Avís i Procediment per Notificar a Amazon Contingut Difamatori.

1. Comunicacions electròniques

Quan facis servir un Servei d'Amazon o ens enviïs missatges de correu electrònic, un missatge de text (SMS) o qualsevol altra comunicació des del teu ordinador o dispositiu mòbil, t'estaràs comunicant amb nosaltres per via electrònica. Nosaltres ens posarem en contacte amb tu electrònicament per diferents mitjans, com per exemple mitjançant correu electrònic, missatges de text (SMS), notificacions dins d'aplicacions, o publicant missatges o comunicacions per correu electrònic en el lloc web o a través de qualsevol altre servei de Amazon, com ara la nostra Central de Missatges. A efectes contractuals, acceptes que tots els acords, avisos, informacions revelades i altres comunicacions que et fem arribar per via electrònica satisfaran tots els requisits legals que obliguen a fer aquestes comunicacions per escrit, llevat que les lleis aplicables imposin un mitjà diferent de comunicació.

2. Recomanacions i personalització

Com a part dels Serveis d'Amazon, recomanarem prestacions, productes i serveis, incloent anuncis de terceres parts, que poden ser del teu interès i ens poden ajudar a identificar les teves preferències i personalitzar la teva experiència.

3. Copyright, drets d'autor i drets relatius a les bases de dades

Tot el contingut allotjat o posat a disposició en qualsevol dels Serveis d'Amazon, inclosos text, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, fragments d'àudio, descàrregues digitals i compilacions de dades, és propietat d'Amazon o dels seus proveïdors de continguts, i està protegit per les lleis luxemburgueses i internacionals sobre copyright, drets d'autor i drets relatius a les bases de dades. La compilació de tot el contingut allotjat o posat a disposició a través de qualsevol Servei d'Amazon és propietat exclusiva d'Amazon i està protegit per les lleis luxemburgueses i internacionals sobre drets de propietat intel·lectual i drets relatius a les bases de dades.

No es poden extraure ni reutilitzar parts del contingut de cap dels Serveis d'Amazon sense el nostre consentiment exprés per escrit. En concret, no es poden utilitzar robots ni eines de mineria, extracció i obtenció de dades per extraure (sigui una sola o diverses vegades) i reutilitzar qualsevol part significativa dels Serveis d'Amazon sense el nostre consentiment exprés per escrit. Tampoc é permés crear ni publicar una base de dades pròpia que contingui parts substancials de qualsevol dels Serveis d'Amazon (p. ex., les nostres llistes de preus i de productes) sense el nostre consentiment exprés per escrit.

4. Marques comercials

Fes clicl aquí per veure una llista no exhaustiva de les marques d'Amazon. Addicionalment, els gràfics, logotips, capçaleres de pàgines, icones de botons, scripts i noms de servei que apareixen inclosos o estan disponibles a través dels Serveis d'Amazon són marques o imatges comercials d'Amazon. No es poden utilitzar les marques o imatges comercials d'Amazon en relació amb cap producte o servei que no sigui d'Amazon de cap manera que pugui provocar confusió entre els clients o que denigri o desprestigiï Amazon. La resta de marques comercials que no són propietat d'Amazon i apareixen incloses o estan disponibles a través dels Serveis d'Amazon, pertanyen als seus propietaris respectius, que poden o no estar afiliats, connectats o patrocinats a, amb o per Amazon.

5. Patents

Diverses patents propietat d'Amazon s'apliquen als Serveis d'Amazon i a les funcions i els serveis accessibles per mitjà dels mateixos. D'altra banda, diferents parts dels Serveis d'Amazon funcionen en el marc d'una o més patents cedides en llicència. Fes clic aquí per veure una llista no exhaustiva de patents d'Amazon i patents cedides en llicència aplicables.

6. Llicència i accés

Amb subjecció al compliment per part de la teva persona d'aquestes Condicions d'Ús i de les Condicions Generals dels Serveis aplicables, com també al pagament del preu aplicable, si s'escau, Amazon o els seus proveïdors de continguts et concedeixen una llicència limitada no exclusiva, no transferible i no subllicenciable d'accés i utilització dels Serveis d'Amazon amb finalitats personals no comercials. Aquesta llicència no inclou cap dret de revenda ni d'ús comercial dels Serveis d'Amazon ni del seu contingut, ni el dret a recollir i utilitzar cap llista de productes, descripcions o preus. Tampoc inclou el dret a realitzar cap ús derivat dels Serveis d'Amazon ni del seu contingut, ni a descarregar o copiar informació de comptes per a benefici d'un altre comerciant, ni a l'ús de robots o d'eines de mineria, extracció i obtenció de dades.

Amazon i els seus llicenciants, proveïdors, editors, titulars de drets o altres proveïdors de continguts es reserven qualsevol dret que no estigui expressament inclòs en aquestes Condicions d'Ús o a les Condicions Generals dels Serveis.

No es permet la reproducció, duplicació, còpia, venda, revenda, visita ni explotació dels Serveis d'Amazon ni de qualsevol de les seves parts amb finalitats comercials sense el nostre consentiment previ per escrit.

No es permet utilitzar marcs ni tècniques d'entramat per introduir-hi marques comercials, logotips o altres tipus d'informació protegida per drets d'autor (incloent-hi imatges, text, dissenys de pàgina o formes) d'Amazon.es i els seus afiliats sense consentiment previ per escrit. No es permet utilitzar metaetiquetes (meta tags) ni cap altre "text ocult" que utilitzi els noms o les marques registrades d'Amazon sense el consentiment previ per escrit.

Fes un ús correcte dels Serveis d'Amazon. Només està permès utilitzar els Serveis d'Amazon de forma lícita. Qualsevol incompliment per part teva d'aquestes Condicions d'Ús o de les Condicions Generals dels Serveis suposarà l'anul·lació del permís o de la llicència concedits per Amazon.

7. El teu compte

Pot ser que necessitis el teu propi compte d'Amazon per utilitzar certs Serveis d'Amazon, i pot ser necessari iniciar sessió al teu compte i tenir un mètode de pagament vàlid associat al mateix. Si hi ha algun problema al carregar el mètode de pagament seleccionat, pot ser que carreguem qualsevol altre mètode de pagament associat al teu compte. Fes clic aquí per gestionar les teves opcions de pagament.

Si utilitzes els Serveis d'Amazon ets responsable de mantenir la confidencialitat de la informació personal i la contrasenya del teu compte i de restringir l'accés al teu ordinador i als teus dispositius, i, en la mesura permesa per la legislació aplicable, acceptes assumir la responsabilitat per totes les activitats realitzades des del teu compte o amb la teva contrasenya. Has d'adoptar les mesures necessàries per assegurar-te que la teva contrasenya roman secreta i en un lloc segur, i has d'informar-nos immediatament si tens cap motiu per creure que la teva contrasenya ha estat posada en coneixement d'un tercer o si ha estat utilitzada de manera no autoritzada o és susceptible de ser-ho. Ets responsable de garantir que la informació personal que ens subministres és correcte i completa, i d'informar-nos quan es produeixi qualsevol canvi en la informació subministrada. Pots accedir a la teva informació en la secció el Meu Compte del lloc web. Si us plau, visualitza la nostra Pàgines d'Ajuda per a la Protecció de la seva Privacitat per accedir a la teva informació personal.

No has d'utilitzar cap Servei d'Amazon: (i) de cap manera que provoqui o pugui provocar danys i perjudicis a qualsevol dels Serveis d'Amazon o la interrupció de l'accés als mateixos, o (ii) amb finalitats fraudulentes o en relació amb un delicte o qualsevol altra activitat il·lícita, o (iii) per provocar enuig, molèsties o ansietat.

Ens reservem el dret d'impedir l'accés als Serveis d'Amazon o de cancel·lar el teu compte si el teu comportament constitueix un motiu justificat per fer-ho. Aquest serà el cas, en particular, si estàs incomplint la normativa vigent, les disposicions contractuals aplicables, les nostres directrius o les nostres polítiques, a les quals es pot accedir al nostre lloc web. Malgrat aquesta limitació o cancel·lació, continuaràs tenint accés als continguts i serveis que haguessis adquirit fins a aquest moment

8. Opinions, comentaris, comunicacions i altres continguts

Els usuaris poden publicar opinions, comentaris i altres continguts, enviar postals electròniques i altres comunicacions i fer arribar suggeriments, idees, comentaris, preguntes o altres informacions sempre que el seu contingut no sigui il·legal, obscè, ofensiu, amenaçador, difamatori, invasiu de la privacitat i que no infringeixi drets de propietat intel·lectual o sigui de qualsevol manera lesiu o inacceptable per a terceres parts, i sempre que no contingui ni consisteixi en virus informàtics, propaganda política, publicitat comercial, cadenes de correu, enviaments massius de correu o qualsevol forma de correu brossa (spam). No es permet utilitzar adreces de correu falses, suplantar la identitat de persones o entitats, o mentir de qualsevol manera sobre l'origen d'una postal o d'un altre contingut. Ens reservem el dret (però no, en absència d'un Formulari d'Avísvàlid, l'obligació) d'eliminar o modificar aquests continguts. Si consideres que un contingut dels Serveis d'Amazon o algun material ofert per a la venda als Serveis d'Amazon conté declaracions difamatòries o que hi ha un article o una determinada informació als Serveis d'Amazon que vulnera els teus drets de propietat intel·lectual, informa'ns-en emplenant i enviant el Formulari d'Avís corresponent, i respondrem en conseqüència.

Quan publiqueu contingut o envieu material, i llevat que indiquem una altra cosa: (a) concediu a Amazon drets d'ús no exclusius, gratuïts i completament subllicenciables i transferibles a utilitzar, reproduir, modificar, adaptar, publicar, traduir, crear obres derivades a partir de, distribuir i mostrar aquest contingut per tot el món en qualsevol mitjà; i (b) concediu a Amazon, als seus subllicenciataris i als derivats del seu títol d'Amazon, el dret a utilitzar el nom que hàgiu fet servir en relació amb el dit contingut, en cas que així ho decideixin. Aquesta disposició no concedeix cap dret moral.

Accepteu que aquests drets conferits siguin irrevocables durant la totalitat del període de protecció dels vostres drets de propietat intellectual associats amb el contingut i el material en qüestió. Us comprometeu a realitzar la resta d'accions que siguin necessàries per formalitzar qualsevol dels drets esmentats que hàgiu concedit a Amazon, inclosa la firma d'escriptures i documents quan ho sollicitem.

Si publiques opinions de clients, comentaris, preguntes o respostes de clients, o altre contingut generat per la teva persona per a visualitzar-se al lloc web (incloent qualsevol imatge, vídeo o àudio, conjuntament el "contingut") estàs concedint a Amazon (a) una llicència no exclusiva i gratuïta per utilitzar, reproduir, publicar, posar a disposició, traduir i modificar aquest contingut per tot el món (incloent el dret de subllicenciar aquests drets a tercers), i (b) el dret a utilitzar el nom que hagis fet servir en relació amb l'esmentat contingut. Aquesta disposició no transfereix cap dret moral.

Pots eliminar el teu contingut de la vista pública o, on s'ofereixi aquesta funcionalitat, canviar la configuració de tal manera que sigui només mostrada a persones a les que concedeixis accés.

Declares i garanteixes que ets propietari de tots els drets del contingut que publiques, o que el controless d'alguna altra manera, i que, en la data en què envies aquest contingut: (i) el contingut i el material són exactes; i (ii) l'ús del contingut i el material que subministres no infringeix cap política ni directriu aplicable d'Amazon i no suposarà cap perjudici per a cap persona o entitat (això inclou el fet que el contingut o material no sigui difamatori). Et compromets a exonerar de responsabilitat a Amazon davant qualsevol reclamació presentada per un tercer contra Amazon derivada de o relacionada amb el contingut i el material que proporciones, excepte en la mesura en què haguem incorregut en qualsevol responsabilitat per no haver eliminat adequadament el contingut quan sens hagi informat de la seva naturalesa illegal (Formulari d'Avís).

9. Reclamacions en matèria de Propietat Intellectual

Amazon respecta la propietat intel·lectual de tercers. Si creus que els teus drets de propietat intel·lectual s'han utilitzat de manera que puguin donar lloc a disputes per incompliment, consulta si us plau el nostre avís i procediment per realitzar reclamacions per infraccions de drets.

10. Condicions Generales sobre el Software d'Amazon

Tot el software, incloses les actualitzacions, millores i qualsevol altra documentació relacionada amb aquest software, que posem a la teva disposició en qualsevol moment en relació amb els Serveis d'Amazon (el "Software d'Amazon"), està subjecte a aquestes Condicions d'Ús i de Venda i a les condicions que pots troba aquí.

11. Altres empreses

A més d'Amazon, hi ha tercers que gestionen botigues, ofereixen serveis o venen línies de productes al lloc web. També oferim enllaços als llocs de companyies associades i altres empreses. No som responsables d'examinar o avaluar cap d'aquestes empreses o persones ni el contingut dels seus llocs web, i no garantim les ofertes que facin ni el contingut en qüestió. No assumim cap responsabilitat ni obligació per les accions, els productes i els continguts de tots aquests tercers o qualsevol altre que hi pugui haver. Sempre et farem saber quan hi ha un tercer implicat en les teves transaccions, i nosaltres podrem compartir informació teva relativa a aquestes transaccions amb el tercer. Et recomanem que llegeixis atentament les teves declaracions de privacitat i altres condicions d'ús.

12. El paper d'Amazon

Amazon permet a venedors externs oferir i vendre els seus productes a Amazon.es. En aquests casos s'indicarà en les respectives pàgines de detalls dels productes. Tot i que Amazon facilita les transaccions a través d'Amazon Marketplace, Amazon no és ni el comprador ni el venedor dels productes oferts per venedors externs. Amazon simplement facilita un espai on compradors i venedors poden negociar i efectuar les seves transaccions. Per tant, el corresponent contracte que es genera un cop s'ha realitzat la compra de qualsevol producte venut per un venedor extern, concerneix única i exclusivament el comprador i el venedor d'aquest producte. Amazon no forma part d'aquest contracte, no assumeix cap responsabilitat relacionada amb el mateix, ni actua com a representant del venedor. El venedor és responsable de la venda dels seus productes, com també d'oferir assistència quant a les reclamacions del comprador o respecte qualsevol assumpte relacionat amb aquest contracte format entre el comprador i el venedor. No obstant això, i com que Amazon vol garantir al comprador un espai segur on fer les seves compres, Amazon ofereix la Garantia de la A a la Z d'Amazon, a més de qualsevol dret que el consumidor pugui tenir per disposició legal o contractual.

13. La nostra responsabilitat

Farem tots els possibles per assegurar-nos que els Serveis d'Amazon estiguin disponibles de manera ininterrompuda i que les transmissions estiguin lliures d'errors. No obstant, atesa la naturalesa d'Internet, no podem garantir que això sigui sempre així. També pot ser que el teu accés als Serveis d'Amazon resti ocasionalment suspès o restringit per tal de permetre la realització de reparacions, operacions de manteniment o la introducció de nous serveis o facilitats. Intentarem limitar la freqüència i la durada d'aquestes suspensions o restriccions.

Amazon no assumirà cap responsabilitat per (i) pèrdues que no hagin estat causades per un incompliment per part nostra, o (ii) qualsevol pèrdua empresarial (incloent-hi pèrdues de beneficis, ingressos, contractes, estalvis anticipats, dades, despeses de bona voluntat o malaguanyades), o (iii) qualsevol pèrdua directa o consegüent que no fos previsible ni per la teva persona ni per nosaltres quan vas començar a utilitzar els Serveis d'Amazon. Tampoc no assumirem cap responsabilitat per endarreriments o incompliments de les nostres obligacions en el marc d'aquestes condicions si l'endarreriment o l'incompliment responen a qualsevol causa que estigui més enllà de la nostra capacitat de control raonable. Aquesta condició no afecta el teu dret legítim a disposar dels articles enviats o dels serveis subministrats en un període de temps raonable o a rebre un reemborsament si no et podem subministrar els béns o serveis encarregats en un període de temps raonable per causes que estiguin més enllà de la nostra capacitat de control raonable.

Les lleis d'alguns països no permeten algunes o cap de les limitacions anteriorment descrites. Si en el teu cas s'apliquen aquestes lleis, pot ser que algunes o cap de les limitacions assenyalades no siguin aplicables i que disposeu de drets addicionals.

Cap part d'aquestes condicions limita o exclou la nostra responsabilitat per declaracions fraudulentes que puguem realitzar o per morts o danys personals ocasionats per la nostra negligència o la nostra mala conducta intencionada.

14. Llei aplicable

Aquestes condicions es regeixen i han de ser interpretades d'acord amb la legislació del Gran Ducat de Luxemburg (amb l'excepció de les seves disposicions de conflictes de llei), i s'exclou de manera expressa l'aplicació de la Convenció de les Nacions Unides sobre els contractes de compravenda internacional de mercaderies. Si ets un consumidor i disposes de residència habitual en la UE, també gaudeixes de la protecció que atorguen les disposicions imperatives de la Llei del teu país de residència. Les dues parts ens comprometem a sotmetre'ns a la jurisdicció no exclusiva dels tribunals del districte de la ciutat de Luxemburg, la qual cosa significa que pots presentar una reclamació per fer valer els teus drets de protecció del consumidor en relació amb aquestes condicions d'ús a Luxemburg o al país de la UE on resideixis.

La Comissió Europea ofereix una plataforma per a la resolució alternativa de conflictes, pots accedir-hi aquí : https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Si vols comunicar-nos qualsevol assumpte, contacta amb nosaltres.

15. Control d'exportacions

Acceptes no exportar, reexportar ni transferir cap producte (inclòs software o altres productes digitals) que hagis adquirit en el lloc web a qualsevol país, persona, empresa, organització o entitat als quals la llei limita o prohibeixi aquesta exportació. Per exemple, les sancions econòmiques i els embargaments imposats per l'Unió Europea, Nacions Unides, els Departaments d'Estat, Tresor o Comerç dels Estats Units i altres autoritats governamentals (com els embargaments imposats a països concrets o les sancions econòmiques imposades a persones o empreses per delictes de terrorisme o de blanqueig de capitals) que puguin prohibir portar productes a altres països, fins i tot per l'ús personal, i/o enviar productes (ja sigui físicament per correu o digitalment per correu electrònic o mitjançant l'intercanvi d'arxius) a determinades persones, empreses, organitzacions o entitats. Així mateix, acceptes que no compraràs cap producte o servei del lloc web si estàs subjecte a mesures restrictives ("sancions").

16. Alteracions en el servei o modificacions de les Condicions d'ús

Ens reservem el dret de fer canvis als Serveis d'Amazon, a les nostres polítiques i als nostres termes i condicions, incloses aquestes Condicions d'Ús i les Condicions Generals dels Serveis, en qualsevol moment. Estaràs subjecte als termes i condicions, a les polítiques, a les Condicions d'Ús i a les Condicions Generals dels Serveis que estiguin vigents en el moment en què utilitzis els Serveis d'Amazon. Si alguna d'aquestes Condicions d'Ús o de les Condicions Generals dels Serveis es considerés invàlida, nul·la o inexigible per qualsevol raó, la condició afectada es considerarà exclosa i no afectarà la validesa i l'exigibilitat de la resta de condicions.

17. Renúncia

En cas que infringeixis aquestes condicions d'ús, i encara que nosaltres no emprenguem cap acció, podrem fer ús dels nostres drets i les nostres vies de recurs en qualsevol altra situació d'incompliment d'aquestes condicions d'ús per part teva.

18. Menors d'edat

No venem productes a menors d'edat. Els productes que venem per a menors els han de comprar adults. Si tens menys de 18 anys, només pots utilitzar els Serveis d'Amazon sota la supervisió d'un pare o d'un tutor.

19. Les nostres dades

El lloc web és propietat d'Amazon Europe Core Sarl, que és qui el manté. Els termes d'ús i venda específics d'altres Serveis d'Amazon, per exemple, del servei de música MP3, que és explotat per Amazon Media EU Sarl, poden trobar-se dins d'aquest mateix lloc web.

Informació sobre Amazon Europe Core SARL:

Amazon Europe Core Sàrl (Société à responsabilité limitée, 38 Avenue John F. Kennedy, L-1855 Luxemburgo)
Capital social: EUR 154,560
Número de registre a Luxemburg: B-180022
Número de llicència mercantil: 10040783
Número de registre d'IVA a Luxemburg: LU 26375245

Altres contactes:

Informació sobre Amazon EU SARL:

AAmazon EU SARL, Société à responsabilité limitée, 38 Avenue John F. Kennedy, L-1855 Luxemburgo
Capital social: EUR 125,000
Número de registre a Luxemburg: B-101818
Número de llicència mercantil: 134248
Número de registre d'IVA a Luxemburg: LU 20260743

Sucursal registrada localment: 
Amazon EU Sàrl, sucursal a Espanya
Calle Ramírez de Prado, 5, 28045
Madrid, Madrid (Espanya)
Número de registre a Espanya (NIF): W0184081H
Dades registrals: Tom: 33166, Llibre: 0, Foli: 105, Secció 8, Fulla: M-596819, Inscripció 1ª

Informació sobre Amazon Services Europe SARL:

Amazon Services Europe SARL, Société à responsabilité limitée, 38 Avenue John F. Kennedy, L-1855 Luxembourg
Capital social: EUR 37,551
Número de registre a Luxemburg: B-93815
Número de registre d'IVA a Luxemburg: LU 19647148

Informació sobre Amazon Media EU SARL:

Amazon Media EU SARL, Société à responsabilité limitée, 38 Avenue John F. Kennedy, L-1855 Luxemburgo
Capital social: EUR 50,000
Número de registre a Luxemburg: 112767
Número de llicència mercantil: 136312
Número de registre d'IVA a Luxemburg: LU 20944528

Avís i procediment per realitzar reclamacions per infraccions de drets

Si consideres que algun dels teus drets ha estat infringit, pots emplenar i enviar-nos el Formulari d'Avís.Responem immediatament als titulars dels drets i respectius agents que emplenen i envien el formulari d'avís per informar-nos d'una possible infracció de drets.

Quan rebem el formulari d'avís, podem dur a terme diverses accions, inclosa l'eliminació de la informació o de l'article, la qual cosa no implicarà cap reconeixement de responsabilitat per part nostra, i sense perjudici d'altres drets, recursos o defenses, la totalitat dels quals queda expressament reservada. Addicionalment, quan ens envies un formulari d'avís, estàs concedint a Amazon el dret a utilitzar, reproduir, modificar, adaptar, publicar, traduir, crear obres derivades a partir de i mostrar el contingut del formulari per tot el món i en qualsevol mitjà. Això inclou la possibilitat de remetre el formulari d'avís a les parts implicades en el subministrament del contingut suposadament infractor. Acceptes exonerar Amazon davant les reclamacions presentades per terceres parts contra Amazon derivades o relacionades de o amb l'enviament d'un formulari d'avís.

Avís sobre les ofertes de venda de venedors externs: tingues present que Amazon.únicament allotja les ofertes de venda de venedors externs, les quals es publiquen exclusivament d'acord amb les instruccions d'aquests venedors externs, amb els quals pots contactar mitjançant les dades que hi ha a l'apartat "Informació sobre el venedor" corresponent, accessible a partir de qualsevol d'aquestes ofertes.

Definicions d'ASIN i ISBN-10: "ASIN" és la sigla d'Amazon Standard Item (o Identification) Number [Número d'article (o d'identificació) estàndard d'Amazon] i és un identificador de deu (10) caràcters. Pots trobar aquest identificador a l'apartat "Detalls del producte" de qualsevol fitxa informativa de producte. "ISBN-10" és la sigla d'International Standard Book Number [Número estàndard d'identificació de llibre] i és un identificador de deu (10) dígits que pots trobar a la fitxa informativa d'alguns llibres, a l'apartat "Detalls del producte".

Advertència important: si introdueixes informació falsa, enganyosa o inexacta al formulari d'avís que envieu a Amazon.es, pots incórrer en responsabilitat civil i/o penal. T'aconsellem que et posis en contacte amb un assessor jurídic si tens cap dubte.

Condicions d'ús addicionals del Software d'Amazon

 1. Ús del software d'Amazon.

  Podràs fer servir el Software d'Amazon única i exclusivament per utilitzar i gaudir dels Serveis d'Amazon que et facilita Amazon, segons permeten les Condicions d'Ús, aquestes Condicions d'Ús de Software i les Condicions Generals dels Serveis.

  No disposes de permís per a separar cap dels components individuals del Software d'Amazon per fer-los servir en els teus propis programes ni compilar cap part del Software d'Amazon juntament amb els teus programes, ni transferir-lo per al teu propi ús juntament amb un altre servei, ni per vendre, llogar, arrendar, prestar, distribuir ni atorgar subllicències ni cedir de qualsevol altra manera cap dret del Software d'Amazon, ja sigui en part o en la seva totalitat. No es pot fer servir el Software d'Amazon per a usos il·legals. Podrem anul·lar la prestació del Software d'Amazon i denegar el dret d'ús del Software d'Amazon en qualsevol moment. En cas d'incompliment d'aquestes Condicions d'Ús de Software, de les Condicions d'Ús d'Amazon i de les Condicions Generals dels Serveis, els teus drets d'ús del Software d'Amazon cessaran sense notificació prèvia. Existeixen condicions addicionals contingudes o distribuïdes juntament amb el Software d'Amazon, segons s'especifiquen en la documentació relacionada, que són aplicables al Software d'Amazon (o al software incorporat al Software d'Amazon) i que prevaldran en l'ús d'aquest software en cas de conflicte amb aquestes Condicions d'Ús de Software. Tot el software utilitzat pels Serveis d'Amazon és propietat d'Amazon o dels seus proveïdors de contingut de software i està protegit per les lleis luxemburgueses i internacionals sobre drets de propietat intellectual i industrial.

 2. Utilització de serveis de tercers.

  Quan utilitzes el Software d'Amazon, és possible que també estiguis utilitzant un o diversos serveis de tercers, com ara els serveis de dades d'un suport o proveïdor de plataformes mòbils per utilització de les xarxes sense fil.

  L'ús d'aquests serveis prestats per tercers pot estar subjecte a polítiques addicionals, condicions d'ús i taxes aplicables.

 3. Prohibició de realitzar actes d'enginyeria inversa. No és permès copiar, realitzar actes d'enginyeria inversa, descompilar, desmuntar o, de qualsevol altra manera, manipular el Software d'Amazon, ni tampoc incentivar, ajudar o autoritzar cap altra persona a fer-ho, ja sigui en part o en la seva totalitat, ni crear obres derivades a partir de o sobre el Software d'Amazon.
 4. Actualitzacions automàtiques. Per tal de mantenir el teu Software d'Amazon actualitzat, pot ser que t'oferim, sense notificació prèvia a aquest efecte, actualitzacions ocasionals automàtiques o manuals.

Aquesta informació també està disponible en castellà. Fes clic aquí per consultar aquesta pàgina en castellà.

En cas de discrepància entre la traducció al català de la versió en castellà d'aquest text i la versió en castellà, prevaldrà aquesta última.

Condicions de venda

Aquestes Condicions de venda regeixen la venda de productes per part d'Amazon EU Sarl. A més, quan utilitzis qualsevol servei actual o futur d'Amazon.es (p. ex., Amazon MP3 Service o Kindle), estaràs subjecte als termes i les condicions generals i a les condicions particulars aplicables al servei (les "Condicions generals"). Les Condicions generals prevalen sobre aquestes Condicions de venda en cas de discrepància entre totes dues.

Llegeix si us plau aquestes condicions amb atenció abans de fer una comanda a Amazon EU Sarl. Al fer una comanda a Amazon EU Sarl, acceptes quedar vinculat per aquestes condicions.

1. El nostre contracte

Quan facis una comanda, t'enviarem per missatge el justificant de recepció pertinent. Si estiguessis utilitzant certs Serveis d'Amazon (per exemple, aplicacions mòbils d'Amazon), la confirmació de la teva comanda podria publicar-se a la Central de Missatges del lloc web. T'informarem també sobre l'enviament dels productes. Pots modificar la comanda abans de l'enviament.

Acceptes rebre factures electròniques de les compres que fas. Les factures electròniques estaran disponibles en format PDF a la secció El meu comptedde la pàgina web. Així mateix, pots obtenir una còpia de la teva factura en paper contactant gratuïtament per correu electrònic, xat o telèfon a través del següent enllaç: https://www.amazon.es/contacto i l'enviarem a la teva adreça sense cost. Per a més informació sobre la factura electrònica i com rebre-la en paper, consulta si us plau les nostres pàgines d’ajuda.

Tingues en compte que només venem els nostres productes en quantitats corresponents a les necessitats típiques d'una llar normal. Això és aplicable tant al nombre de productes que demanis en una sola comanda com a la realització de diverses comandes del mateix producte encara que cadascuna consti d'una quantitat típica per a una llar normal.

2. Dret de cancel·lació de 14 dies de durada, excepcions a la cancel·lació, garantia de devolució voluntària i garantia legal de conformitat

DRET LEGAL

Tret que s'apliqui alguna de les excepcions que es descriuen tot seguit, podràs cancel·lar la teva comanda sense necessitat de justificacions en el termini de 14 dies naturals des del dia en què tu o un tercer designat per la teva persona (diferent del transportista) rebi els articles comprats (o des de l'últim article, component o peça en cas de lliurament d'un bé compost per múltiples components o peces), o des del dia de la conclusió del contracte en el cas de serveis o lliurament de contingut digital no prestat en suport tangible (per exemple: CD o DVD).

A aquest efecte, cal que ens informis (Amazon EU Sarl, 38 Avenue John F. Kennedy, L-1855 Luxemburg) de la decisió de cancel·lar la comanda. Hauràs d'enviar la sol·licitud d'acord amb les instruccions i els formularis disponibles al nostre Centre de devolucions o bé utilitzant aquest formulari. Si ho fas per mitjà del Centre de devolucions, Amazon et confirmarà la recepció de la sol·licitud. Per complir la data límit de cancel·lació, només cal que enviïs la teva comunicació abans que finalitzi el període de cancel·lació de 14 dies i retornis l'article a través del nostre Centre de devolucions.

Per a informació addicional sobre l'àmbit, el contingut i les instruccions per a exercir aquest dret, contacta si us plau amb el nostre Servei d'Atenció al Client.

EFECTES DE LA CANCEL·LACIÓ

Amazon et reemborsarà el preu del producte i les despeses ordinàries d'enviament corresponents a l'opció d'enviament més barata que oferim, no més tard dels 14 dies següents al dia en què rebem la comunicació abans indicada. Amazon utilitzarà els mateixos mitjans de pagament que hagis emprat per a la transacció inicial, llevat que s'acordi un altre mitjà expressament. En qualsevol cas, no hauràs d'assumir cap taxa derivada d'aquest reemborsament. Podem retenir el reemborsament fins que rebem els articles que ens retornis o fins que aportis una prova que demostri que has retornat els articles, en funció de quèes produeixi primer.

Cal que retornis els articles seguint les instruccions disponibles en el nostre Centre de devolucions dins dels 14 dies següents al dia en què ens comuniquis la cancel·lació. Has d'assumir els costos directes que es derivin de la devolució d'aquests articles. Si el valor dels béns retornats disminueix a causa de la manipulació dels articles (excepte si la manipulació és necessària per esbrinar la naturalesa, les característiques i el funcionament dels articles), en serà responsable la teva persona.

EXCEPCIONS AL DRET DE CANCEL·LACIÓ

El dret de cancel·lació no s'aplica a:

 • El lliurament de productes que no permetin la devolució per raons higièniques o de protecció de la salut si els has desprecintat després del seu lliurament (per exemple productes cosmètics), o que després del lliurament estiguin barrejats de manera inseparable amb altres productes.
 • Productes que puguin deteriorar-se o caducar amb rapidesa (per exemple aliments o productes peribles o sotmesos a data de caducitat).
 • El lliurament d'instruments de gravació d'àudio o vídeo precintats o software segellat si els has desprecintat després del lliuramen
 • El lliurament de béns produïts segons les teves especificacions o clarament personalitzats.
 • Un servei prestat per Amazon, la prestació del qual vas acceptar en sol·licitar la comanda.
 • El lliurament de contingut digital (incloent-hi aplicacions, software digital, llibres electrònics, MP3, etc.) que no s’hagi lliurat en un mitjà tangible (per exemple: CD o DVD) en cas que acceptessis el lliurament en sol·licitar la comanda, quan el procés de lliurament ja s’hagi iniciat i sense que sigui possible la cancel·lació un cop iniciat el lliurament.
 • El lliurament de diaris, publicacions especialitzades o revistes amb l'excepció de contractes de subscripció per a la provisió de dites publicacions; i
 • El lliurament de begudes alcohòliques el valor actual de les quals depengui de fluctuacions en el mercat que no puguem controlar.

LA NOSTRA GARANTIA DE DEVOLUCIÓ VOLUNTÀRIA

Sense perjudici dels teus drets legals, Amazon proporciona la garantia de devolució voluntària següent:

Els productes venuts per Amazon EU SARL poden ser retornats dins dels 30 dies naturals des de la seva recepció, tret que alguna de les excepcions siguin aplicables, i sempre que estiguin en la mateixa condició en la qual van ser rebuts. Per a més informació, fes clic aquí.

Els productes han de retornar-se a través del nostre Centre de devolucions en línia.

Si torneu els productes d'acord amb aquesta garantia de devolució voluntària, us tornarem el preu de compra que hàgiu pagat, però no els costos de lliurament de la compra inicial. Així mateix, heu d'assumir el risc de transport i els costos de devolució. Els costos de lliurament i devolució només es reemborsen en les devolucions d'articles tèxtils o calçat dels nostres webs. Aquesta garantia de devolució no afecta els vostres drets legals i, per tant, no afecta al dret de cancel•lació que s'ha descrit anteriorment.

Si tornes els productes d'acord amb aquesta garantia de devolució voluntària, et tornarem el preu de compra que hagis pagat, però no els costos de lliurament de la compra inicial. Així mateix, hauràs d’assumir el risc de transport i els costos de devolució. Els costos de lliurament i devolució només es reemborsen en les devolucions d'articles tèxtils o calçat dels nostres webs. Aquesta garantia de devolució no afecta els teus drets legals i, per tant, no afecta al dret de cancel·lació que s’ha descrit anteriorment.

Aquí pots consultar detalls i exemples relatius a les devolucions.

GARANTIA LEGAL DE CONFORMITAT

A banda dels drets legals i de la garantia de 30 dies de devolució voluntària, els clients de la Unió Europea (excepte el Regne Unit) tenen una garantia postvenda de dos anys des de la data de lliurament del producte per sol•licitar reparacions o reemplaçaments de productes comprats a Amazon si són defectuosos o disconformes amb allò que s'ha anunciat. Si un producte no pot reparar-se o reemplaçar-se dins d'un període de temps raonable o sense complicacions, n'hauràs de sol•licitar el reemborsament o una reducció del preu.

En cas de productes de segona mà, el període de garantia pot ser inferior, però mai inferior a un any.

Per a informació addicional sobre els termes i les condicions operacionals, consulta si us plau la nostra Política de devolucions.

3. Preus i disponibilitat

Tots els preus inclouen els impostos legalment aplicables (IVA).

Indiquem la disponibilitat dels productes que venem al lloc web a la pàgina d'informació de cada producte. No podem oferir informació més concreta sobre disponibilitat més enllà d'allò que indiquem a la pàgina en qüestió o d'una altra manera al lloc web. Quan processem la comanda, t'informarem per correu electrònic o publicant un missatge a la Central de Missatges del lloc web en cas que algun dels productes demanats no es trobi disponible, i no te'l cobrarem.

Tingues en compte que, en alguns casos, no ens és possible confirmar una data de lliurament concreta al realitzar la comanda. En aquests supòsits, et facilitarem la nostra millor estimació, normalment indicant un rang de dies. A més, podràs consultar l'estat de la teva comanda en qualsevol moment a través de l'apartat "El meu compte" del lloc web o posar-te en contacte amb el nostre Servei d'Atenció al Client. En tot cas, el lliurament serà realitzat dins del termini màxim de 30 dies a partir de la realització de la comanda, tret que s'acordi una altra cosa.

Per saber més detalls, llegueix la nostra Política de preus i la Informació sobre la disponibilitat, les quals s'apliquen als productes que es venen a Amazon.es.

4. Informació del producte

Tret que s'indiqui expressament el contrari, Amazon no és el fabricant dels productes que es venen al lloc web. Tot i que ens esforcem perquè la informació que hi apareix sigui correcta, en ocasions l'embalatge i els materials dels productes poden contenir informació addicional o diferent de la que apareix al nostre lloc web. Els components també poden canviar. Et recomanem que no llegeixis només la informació disponible al nostre lloc web i que, abans del seu ús, llegeixis detingudament també l'etiquetatge, les advertències i les instruccions que acompanyen el producte.

5. Informació duanera

Al fer una comanda de productes a Amazon.es per a lliurament fora de la Unió Europea, pots estar subjecte al pagament de drets i impostos d'importació, els quals se't cobraran quan el paquet arribi a la destinació especificada. Qualsevol despesa addicional en concepte de despatx de duanes és a càrrec teu; nosaltres no tenim cap control sobre aquestes despeses. Les polítiques duaneres varien significativament d'un país a l'altre; per tant, et recomanem que contactis amb l'oficina duanera corresponent per obtenir més informació. Tingues també en compte que al fer una comanda a Amazon.es se't considera l'importador nominal, i has de complir amb totes les lleis i els reglaments aplicables al país al qual es reben els productes. La teva privacitat és un assumpte molt important per a nosaltres, i voldríem que els nostres clients internacionals fossin conscients que els lliuraments transfronterers estan subjectes a inspecció i a la seva obertura per part de les autoritats duaneres. Per obtenir més informació, consulta la Informació duanera.

6. Comandes amb 1-Clic

El servei de comandes amb 1-Clic és la manera més ràpida i senzilla de fer comandes de productes de manera segura i efectiva a Amazon.es. Si utilitzes un terminal d'ordinador públic o compartit, et recomanem encaridament que desactivis l'opció de comandes amb 1-Clic quan no utilitzis l'ordinador.

7. La nostra responsabilitat

Amazon.es i els seus afiliats no assumeixen cap responsabilitat per (i) pèrdues que no hagin estat causades per un incompliment per part nostra, o (ii) qualsevol pèrdua empresarial (incloent-hi pèrdues de beneficis, ingressos, contractes, estalvis anticipats, dades, despeses de bona voluntat o malaguanyades), o (iii) qualsevol pèrdua directa o consegüent que no fos previsible ni per tu ni per nosaltres quan es va perfeccionar el contracte de compravenda de productes entre ambdues parts.

Les lleis d'alguns països no permeten algunes o cap de les limitacions suara descrites. Si en el teu cas s'apliquen aquestes lleis, pot ser que algunes o cap de les limitacions assenyalades no siguin aplicables i que disposis de drets addicionals.

Cap part d'aquestes condicions limita o exclou la nostra responsabilitat per declaracions fraudulentes que puguem realitzar o per morts o danys personals ocasionats per la nostra negligència o la nostra mala conducta intencionada.

No assumim cap responsabilitat per endarreriments o incompliments de les nostres obligacions en el marc d'aquestes condicions si l'endarreriment o l'incompliment responen a qualsevol causa que estigui més enllà de la nostra capacitat de control raonable. Aquesta condició no afecta el teu dret a que se t'enviïn els productes en un termini raonable. Si l'endarreriment es produeix abans que els productes siguin expedits, no et cobrarem els productes fins que els hàgim expedit, i podràs cancel·lar la comanda en qualsevol moment abans de l'enviament.

Els termes i les condicions de garantia quant als productes venuts per Amazon.es varien en funció de qui hagi realitzat la compra: si es tracta d'un "consumidor", o si és algú que actua "amb finalitats que entren en el marc de la seva activitat professional" d'acord amb la Directiva de la Unió Europea 1999/44/CE.

Si compreu productes com a "consumidor" teniu dret a la garantia de conformitat que preveu la legislació segons la qual el bé lliurat ha de ser conforme al contracte i que el venedor està obligat a oferir-vos ("garantia legal"). Per obtenir més informació sobre l'àmbit d'aplicació, el contingut i les instruccions per a l'exercici de la garantia legal, consulteu els nostres Termes i condicions de la garantia legal o contacta amb el nostre Servei d'Atenció al Client.

Si compres productes com a "consumidor" tens dret a la garantia de conformitat que preveu la legislació segons la qual el bé lliurat ha de ser conforme al contracte i que el venedor està obligat a oferir-te ("garantia legal"). Per obtenir més informació sobre l'àmbit d'aplicació, el contingut i les instruccions per a l'exercici de la garantia legal, consulta els nostres Termes i condicions de la

Addicionalment pots beneficiar-te de la garantia convencional ("garantia comercial"), si l'ofereix el fabricant o un tercer. El nom de l'entitat que ofereix la garantia comercial així com els termes i les condicions d'aquesta garantia s'exposen normalment en un document inclòs en el paquet que conté el producte, i que et suggerim que llegeixis i conservis. Per conèixer els termes i les condicions de la garantia comercial d'Amazon aplicable als productes Kindle, fes clic aquí.

Amazon.es no assumeix cap responsabilitat pel compliment o l'incompliment de les obligacions exposades als documents de garanties comercials ofertes per tercers.

8. Legislació aplicable

Aquestes condicions es regeixen i han de ser interpretades d'acord amb la legislació del Gran Ducat de Luxemburg (amb l'excepció de les seves disposicions de conflictes de llei), i s'exclou de manera expressa l'aplicació de la Convenció de les Nacions Unides sobre els contractes de compravenda internacional de mercaderies. Les dues parts ens comprometem a sotmetre'ns a la jurisdicció no exclusiva dels tribunals del districte de la ciutat de Luxemburg, la qual cosa significa que pots presentar una reclamació per fer valer els teus drets de protecció del consumidor en relació amb aquestes condicions de venda a Luxemburg o al país de la UE on residiu. Si ets un consumidor i disposes de residència habitual en la UE, també gaudeixes de la protecció que atorguen les disposicions imperatives de la Llei del teu país de residència.

La Comissió Europea ofereix una plataforma per a la resolució alternativa de conflictes, pots accedir-hi aquí : https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Si desitges comunicar-nos qualsevol assumpte, contacta amb nosaltres.

9. Modificacions de les condicions de venda

Ens reservem el dret de fer canvis al nostre lloc web, a les nostres polítiques i als nostres termes i condicions, incloses aquestes Condicions de venda, en qualsevol moment. Estaràs subjecte als termes i les condicions, les polítiques i les condicions de venda vigents en el moment en què facis una comanda de productes, llevat que la llei o les autoritats administratives requereixin qualsevol canvi en aquests termes i condicions, polítiques o aquestes Condicions de venda (cosa que pot ser aplicable a comandes que hagis realitzat anteriorment). Si alguna d'aquestes condicions de venda es considerés invàlida, nul·la o inexigible per qualsevol raó, la condició afectada es considerarà exclosa i no afectarà la validesa i l'exigibilitat de la resta de condicions.

10. Renúncia

En cas que infringeixin aquestes Condicions de venda i que nosaltres no emprenguem cap acció, encara podrem fer ús dels nostres drets i les nostres vies de recurs en qualsevol altra situació d'incompliment per part teva d'aquestes condicions de venda.

11. Menors d'edat

No venem productes a menors d'edat. Els productes que venem per a menors els han de comprar adults. Si tens menys de 18 anys, només pots utilitzar Amazon.es sota la supervisió d'un pare o d'un tutor.

12. Les nostres dades

Les nostres dades de contacte són:

Amazon EU SARL, Société à responsabilité limitée, 38 Avenue John F. Kennedy, L-1855 Luxemburg
Capital social: EUR 125,000
Inscrita a Luxemburg
Número de Registre a Luxemburg: B-101818
Número de llicència mercantil: 134248
Número de Registre d'IVA a Luxemburg: LU 20260743

Sucursal registrada localment: 
Amazon EU Sàrl, sucursal a Espanya
Calle Ramírez de Prado, 5, 28045
Madrid, Madrid (Espanya)
Número de registre a Espanya (NIF): W0184081H
Dades registrals: Tom: 33166, Llibre: 0, Foli: 105, Secció 8, Fulla: M-596819, Inscripció 1ª

Aquesta informació també està disponible en castellà. Fes clic aquí per consultar aquesta pàgina en castellà.

En cas de discrepància entre la traducció al català de la versió en castellà d'aquest text i la versió en castellà, prevaldrà aquesta última.

¿Te ha parecido útil esta información?

Gracias por tu opinión.

Selecciona qué describe mejor la información:

¡Gracias! Aunque no podemos responder directamente a tus comentarios, utilizaremos esta información para mejorar nuestras páginas de Ayuda.