No disponible.
¿Tienes uno para vender? Vender en Amazon
Volver atrás Ir adelante
Escuchar Reproduciendo... Interrumpido   Estás escuchando una muestra de la edición de audio Audible.
Más información
Ver las 2 imágenes

La paraula del Buda (Biblioteca Serra d'Or) (Catalán) Tapa blanda – 1 sep 2008


Ver los formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones
Precio Amazon
Nuevo desde Usado desde
Tapa blanda, 1 sep 2008

Botiga de Llibres en català
La botiga de llibres d’Amazon.es és el lloc perfecte per tot aquell que gaudeixi de la lectura en català. Amazon.es t’ofereix en aquesta pàgina tot el que està relacionat amb el món de llibre en català. Entra ara
click to open popover

Descripción del producto

Reseña del editor

Aquest volum es proposa d’introduir el lector català en la gran lliçó de progrés espiritual que és el budisme, seguint amb escrupolosa fidelitat allò que realment va ensenyar i practicar aquell gran mestre, aquell «guia insuperable dels homes que necessiten ser domats», com li deien els seus deixebles. Amadeu Solé-Leris, especialista en la matèria, ha volgut anar a beure a les fonts originals, és a dir, les antigues escriptures en llengua pali, que constitueixen el cànon reconegut de l’ensenyament del Buda i que ens l’han conservat fins avui en la mateixa llengua que el mestre emprava en predicar-lo. El llibre, doncs, és una selecció de passatges traduïts directament del pali al català i ordenats de manera tal que ofereixen una exposició sistemàtica de tots els elements fonamentals de la doctrina budista. El traductor hi ha afegit, encara, un orientador pròleg i una anotació abundosa.

No es necesario ningún dispositivo Kindle. Descárgate una de las apps de Kindle gratuitas para comenzar a leer libros Kindle en tu smartphone, tablet u ordenador.

  • Apple
  • Android
  • Windows Phone

Obtén la app gratuita:Detalles del producto


Opiniones de clientes

No hay opiniones de clientes
Comparte tu opinión con otros clientes