¿Tienes uno para vender? Vender en Amazon
Volver atrás Ir adelante
Escuchar Reproduciendo... Interrumpido   Estás escuchando una muestra de la edición de audio Audible.
Más información
Ver esta imagen

La solitud de les parelles (Biblioteca Mínima) (Catalán) Tapa blanda – 1 ene 1995


Ver los formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones
Precio Amazon
Nuevo desde Usado desde
Tapa blanda, 1 ene 1995
EUR 337,10

Botiga de Llibres en català
La botiga de llibres d’Amazon.es és el lloc perfecte per tot aquell que gaudeixi de la lectura en català. Amazon.es t’ofereix en aquesta pàgina tot el que està relacionat amb el món de llibre en català. Entra ara
click to open popover

Descripción del producto

Reseña del editor

«Fa temps, el món era nou i brillant i Dorothy Parker era una de les persones més noves i brillants que hi habitaven. Era una dona màgica, encantadora, mai ningú va poder considerar-la desapassionadament, mai ningú va poder definir-la amb exactitud. Durant una certa època va ser rica, famosa i poderosa, la citaven els articulistes dels diaris i pràcticament li van ser atribuïts tots els comentaris brillants de la seva època. Els seus llibres de poemes es van convertir tot seguit en èxits de vendes. Els subscriptors de The New Yorker llegien abans que res els textos que ella hi publicava. Una generació d’universitaris la va adorar, perquè va reflectir, expressar i ajudar a establir un estil nou tant en la vida com en l’art dels Estats Units de la fi dels anys vint i principis dels trenta.» JOHN KEATS «L’art brillant i suprem de Dorothy Parker és més implacable que la mort o els impostos. L’amargor, l’humor, l’enginy, l’enyor de l’amor i la bellesa, i una intuïció de la futilitat, es podria dir que són els elements de la fòrmula parkeriana; aquests i el talent diví per trobar la paraula exacta i rebutjar les altres. El resultat és d’una senzillesa que deixa bocabadat.» The New York-Herald Tribune. La solitud de les parelles és el primer dels dos volums—el segon, Cor de crema, s’ha publicat en aquesta mateixa col·lecció—que reuneixen tota la narrativa de Dorothy Parker.

Biografía del autor

Dorothy Parker (West End, 1893-Nova York, 1967), figura llegendària del panorama literari novaiorquès, poeta satírica, narradora audaç i crítica implacable, va gaudir d'una gran popularitat com a columnista del The New Yorker i va formar part, amb els escriptors més celebrats del moment, de l'Algonquin Round Table. L'elegància del seu estil, el cinisme sofisticat amb què caracteritza els personatges i la fina ironia que envolta els seus relats la converteixen en una de les escriptores més brillants del segle XX. Quaderns Crema ha publicat La solitud de les parelles (1995), Cor de crema (1995) i Narracions completes (2003).

No es necesario ningún dispositivo Kindle. Descárgate una de las apps de Kindle gratuitas para comenzar a leer libros Kindle en tu smartphone, tablet u ordenador.

  • Apple
  • Android
  • Windows Phone

Obtén la app gratuita:Detalles del producto


Opiniones de clientes

No hay opiniones de clientes
Comparte tu opinión con otros clientes