¿Tienes uno para vender? Vender en Amazon
Volver atrás Ir adelante
Escuchar Reproduciendo... Interrumpido   Estás escuchando una muestra de la edición de audio Audible.
Más información
Ver las 2 imágenes

El treball de recerca (Batxillerat) (Catalán) Tapa blanda – may 2000


Ver los formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones
Precio Amazon
Nuevo desde Usado desde
Tapa blanda, may 2000
EUR 346,01

Botiga de Llibres en català
La botiga de llibres d’Amazon.es és el lloc perfecte per tot aquell que gaudeixi de la lectura en català. Amazon.es t’ofereix en aquesta pàgina tot el que està relacionat amb el món de llibre en català. Entra ara
click to open popover

Descripción del producto

Reseña del editor

Guia pràctica que descriu, explica i il·lustra, pas a pas, totes les etapes i activitats per fer el treball de recerca. Constitueix també una ajuda per resoldre els dubtes i les dificultats habituals en el procés d'investigació i en els treballs de curs. Ha estat concebuda com un manual de consulta i seguiment personal de l'estudiant que ofereix informació de cadascuna de les fases del treball: centrar el tema, fer l'esquema, planificar la recerca, documentar-se i obtenir dades utilitzant mètodes tradicionals o les noves tecnologies de la informació, organitzar i interpretar la informació, fer la memòria escrita i preparar l'exposició oral. En aquesta nova edició revisada i ampliada s'hi ha inclòs una part d'Exemples que tenen en compte els diferents tipus de treballs que es poden dur a terme: bibliogràfics, d'actualització, de recerca documental, d'anàlisi de documents, de camp (àmbit de socials), d'observació i/o experimentació (àmbit de naturals), de tecnologia i de creació artística.

No es necesario ningún dispositivo Kindle. Descárgate una de las apps de Kindle gratuitas para comenzar a leer libros Kindle en tu smartphone, tablet u ordenador.

  • Apple
  • Android
  • Windows Phone

Obtén la app gratuita:Detalles del producto


Opiniones de clientes

No hay opiniones de clientes
Comparte tu opinión con otros clientes