EUR 19,47
  • Precio recomendado: EUR 20,50
  • Ahorras: EUR 1,03 (5%)
  • Precio final del producto
Envío GRATIS. Ver detalles
Sólo queda(n) 1 en stock (hay más unidades en camino).
Vendido y enviado por Amazon. Se puede envolver para regalo.
Per una mort apropiada (L... se ha añadido a la cesta
¿Tienes uno para vender? Vender en Amazon
Volver atrás Ir adelante
Escuchar Reproduciendo... Interrumpido   Estás escuchando una muestra de la edición de audio Audible.
Más información
Ver esta imagen

Per una mort apropiada (Llibres a l'abast) (Catalán) Tapa blanda – 9 nov 2016


Ver los formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones
Precio Amazon
Nuevo desde Usado desde
Tapa blanda, 9 nov 2016
EUR 19,47
EUR 19,47 EUR 110,48

Botiga de Llibres en català
La botiga de llibres d’Amazon.es és el lloc perfecte per tot aquell que gaudeixi de la lectura en català. Amazon.es t’ofereix en aquesta pàgina tot el que està relacionat amb el món de llibre en català. Entra ara
click to open popover

Descripción del producto

Reseña del editor

Al llarg de la seva experiència com a metge, el doctor Marc Antoni Broggi i Trias ha tingut relació amb persones que s'apropen a la mort o que temen fer-ho; i, com a especialista en bioètica, ha reflexionat amb altres professionals de la medicina, d'infermeria o d'altres camps (del dret, la filosofia, la psicologia o la gestió) sobre els fets, els drets i les necessitats dels ciutadans, sobre algunes mancances amb què es troben i les millores que mereixen.Aquest llibre fa un repàs dels aspectes més rellevants que envolten el final de la vida, des de l'àmbit més personal fins al públic: la necessitat de preparació, de companyia atenta i d'una cura pal·liativa adient. Mostra què s'entén avui per bones pràctiques i, sense obviar la polèmica sobre l'eutanàsia, exposa la necessitat d'estendre el respecte a la voluntat, la lluita contra el dolor i el sofriment i l'estalvi d'actuacions inútils. Si morir és inevitable, morir malament ja no ho ha de ser.

Biografía del autor

Marc Antoni Broggi i Trias (Barcelona,1942) és cirurgià. En la pràctica privada segueix la petja del seu pare Moisès, i en l'exercici públic, després d'uns anys a l'Hospital de la Vall d'Hebron, va ser cap de servei de cirurgia de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, del qual ara és emèrit. Des de fa més de vint anys ha combinat aquesta activitat assistencial amb el cultiu de la bioètica, que sempre ha considerat com una reflexió crítica i humanista sobre la pràctica. Ha estat promotor dels organismes de bioètica de la Generalitat des de l'any 1990 i actualment és president del seu Comitè de Bioètica de Catalunya. Ha publicat al llarg d'aquests anys nombrosos treballs sobre la relació metge-malalt, informació clínica, autonomia i drets del pacient, voluntats anticipades i comitès d'ètica. Professor de la Universitat Autònoma de Barcelona del 1985 al 2007, ara dóna cursos en màsters i conferències arreu. És Membre Numerari de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya.

No es necesario ningún dispositivo Kindle. Descárgate una de las apps de Kindle gratuitas para comenzar a leer libros Kindle en tu smartphone, tablet u ordenador.

  • Apple
  • Android
  • Windows Phone

Obtén la app gratuita:Semana del Libro
Celebra con nosotros la lectura Ver más

Detalles del producto


Opiniones de clientes

No hay opiniones de clientes
Comparte tu opinión con otros clientes