EUR 15,67
  • Precio recomendado: EUR 16,50
  • Ahorras: EUR 0,83 (5%)
  • Precio final del producto
Envío GRATIS en pedidos superiores a 19€. Ver detalles
Temporalmente sin stock.
Puedes comprarlo ya y te lo enviaremos cuando tengamos stock. Recibirás un e-mail con la fecha de entrega cuando tengamos más información. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
Vendido y enviado por Amazon. Se puede envolver para regalo.
La veïna del carrer Berlí... se ha añadido a la cesta
¿Tienes uno para vender? Vender en Amazon
Volver atrás Ir adelante
Escuchar Reproduciendo... Interrumpido   Estás escuchando una muestra de la edición de audio Audible.
Más información
Ver las 2 imágenes

La veïna del carrer Berlín (Catalán) Tapa blanda – 5 jun 2008


Ver los formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones
Precio Amazon
Nuevo desde Usado desde
Tapa blanda, 5 jun 2008
EUR 15,67
EUR 15,67

Botiga de Llibres en català
La botiga de llibres d’Amazon.es és el lloc perfecte per tot aquell que gaudeixi de la lectura en català. Amazon.es t’ofereix en aquesta pàgina tot el que està relacionat amb el món de llibre en català. Entra ara
click to open popover

Descripción del producto

Reseña del editor

Una novel·la d'acció trepidant en una Barcelona del futur, destruïda i connectada als ordinadors, en la qual les vides dels homes stan totalment controlades pel govern.

Any 2054: assassinen la veïna de Max Nin, al carrer Berlín. Un microdisc que pot salvar la humanitat cau a les seves mans i, de cop i volta, sense adonar-se'n, es troba immers en una persecució s'una importància transcendental per al futur dels homes.

Contraportada

Ton Creus Virgili (Sabadell, 1944-2010) fou mestre d'escola i llicenciat en història. La seva passió per la literatura va començar a Sabadell durant els anys cinquanta, amb els còmics de l'època, Verne i Salgari. Combinà la seva professió de mestre amb la d'escriptor. Ha publicat les novel·les següents: Eren rossos (2000), El sot del cavall (2002) Premi Ciutat de Badalona de Narrativa Juvenil i L'home del quiosc (2003). Una novel·la d’acció trepidant en una Barcelona del futur, destruïda i connectada als ordinadors, en la qual les vides dels homes estan totalment controlades pel govern. Max Nin: quaranta-dos anys, és informàtic i expert en llenguatge SAN. Ophèlia Burns: no deu passar dels setze anys, és negra, jove, atlètica, té un somriure de dentífric, vesteix una granota verda i treballa a TRÀFIC DAS. Lucía Mendoza: d’edat indefinida, ulls verds, cabells rossos tallats molt curts i una mirada intel·ligent,és veïna de Max Nin. Any 2054: assassinen la veïna de Max Nin al carrer Berlín. Un microdisc que pot salvar la humanitat cau a les seves mans i, de cop i volta, sense adonar-se’n, es troba immers en una persecució d’una importància transcendental per al futur dels homes.

No es necesario ningún dispositivo Kindle. Descárgate una de las apps de Kindle gratuitas para comenzar a leer libros Kindle en tu smartphone, tablet u ordenador.

  • Apple
  • Android
  • Windows Phone

Obtén la app gratuita:Detalles del producto


Opiniones de clientes

No hay opiniones de clientes
Comparte tu opinión con otros clientes