¿Tienes uno para vender? Vender en Amazon
Volver atrás Ir adelante
Escuchar Reproduciendo... Interrumpido   Estás escuchando una muestra de la edición de audio Audible.
Más información
Ver las 2 imágenes

La vida rural a Catalunya (Catalunya en blanc i negre) (Catalán) Tapa dura – 1 dic 2012


Ver los formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones
Precio Amazon
Nuevo desde Usado desde
Tapa dura
EUR 385,27

Día del Libro
-10% en Libros y en eBooks, solo hoy. Entra ya
click to open popover

Descripción del producto

Reseña del editor

Fa poques dècades en el camp català encara es llaurava amb cavalls, se segava amb dalla i es batia amb mules. Els canvis tecnològics i les noves formes de vida han abandonat tot aquest món en el calaix dels records, però també, afortunadament, l'han deixat fixat en els clixés fotogràfics.
La vida rural a Catalunya mostra aquest món rural que s'ha perdut. I ho fa en totes les seves facetes (per tipus de conreus i usos del camp) i intentant abastar tot el territori: des de l'alta muntanya pirinenca fins al Delta de l'Ebre, des de les fèrtils terres de la Garrotxa fins a les feixes costarudes del Priorat, des de les vinyes delPenedès als oliverars de les Garrigues, passant per la majoria de comarques catalanes. Però el llibre reflecteix, sobretot, la vida dura i abnegada de la gent del camp, els seus hàbits, els seus rituals, les seves tradicions ancestrals. Tot això en un llibre inèdit pel seu abast temàtic i territorial.

Biografía del autor

Llorenç Ferrer i Alòs Va néixer a Navarcles (Bages) el 1957. Es va doctorar en Història Contemporània per la Universitat de Barcelona i actualment és professor titular d'aquesta universitat. Els seus camps de recerca i estudi s'han centrat en la història agrària, els sistemes familiars i la industrialització. Entre els nombrosos articles i treballs publicats destaquen Pagesos, rabassaires i industrials a la Catalunya Central (segles XVIII i XIX) (1987), Família i canvi social a la Catalunya Contemporània (1994). Masies i cases senyorials al Bages (1996), La vinya al Bages. Mil anys d'elaboració de vi (1998) i Genealogia, família i patrimoni: els Heras d'Adri (2001). Ha col·laborat en les revistes Recerques, Estudis d'Història Agrària, L'Avenç, Revista de Demografía Histórica, Quaderni Storici i The History of the Family, entre d'altres, i ha participat en nombrosos congressos nacionals i internacionals.

No es necesario ningún dispositivo Kindle. Descárgate una de las apps de Kindle gratuitas para comenzar a leer libros Kindle en tu smartphone, tablet u ordenador.

  • Apple
  • Android
  • Windows Phone

Obtén la app gratuita:Día del Libro
-10% en Libros y en eBooks, solo hoy. Entra ya

Detalles del producto


Opiniones de clientes

No hay opiniones de clientes
Comparte tu opinión con otros clientes